Irina vil planlægge næste barn

Realitydarlingen Irina Olsen vil udvide familien fra tre til fire - og hun vil nyde at være gravid modsat sidste gang

Irina drømmer om endnu et barn. Foto: Kennth Meyer
Irina drømmer om endnu et barn. Foto: Kennth Meyer
Følg Danske kendte

For snart halvandet år siden skiftede realitydarlingen Irina Olsen de røde løbere ud med bleskift og babylykke, da hun blev mor til en lille pige.

Det danske tv-fænomen, der er kendt fra tv-programmer som 'Divaer i Junglen' og 'Mig og min mor', er blevet så vild med den nye rolle, at hun drømmer om at få endnu en lille purk.

- Allessia (datteren, red.) er nu cirka halvandet år, og Morten og jeg er begyndt at sukke efter de små babyer, vi ser omkring os igen, skriver Irina Olsen på sin blog irinathediva.dk.

Tanken om at udvide den lille familie fra tre til fire er ikke helt ny for realitydivaen, der danner par med den kendte dj Morten Brangstrup Olsen, som går under aliasset 'Faustix'.

Irinas brystbillede fjernet igen og igen: Se det her

- Vi ville have en med det samme lige efter Allessia, og jeg var stadig i en slags efterfødselståge, hvor jeg tænkte, at det var altså bedst, at jeg blev gravid med det samme igen, fortæller Irina Olsen i sit blogindlæg.

Vil planlægge graviditeten
Dengang blev planerne ikke til virkelighed, og problemer med helbredet og et hektisk hverdagsliv betød, at parret satte projektbaby på pause for en stund.

På trods af at drømmen om flere børn fortsat er en af de helt store, kan der sagtens gå et par år, før den næste graviditet bliver en realitet.

Irina viser bryster

- Jeg vil gerne planlægge det lidt mere denne gang. Jeg skal nyde den næste graviditet og ikke stresse, som da jeg var gravid med Allessia, forklarer Irina Olsen på bloggen.

Realitypersonligheden, der tidligere var kendt under navnet Irina Babenko, blev mor til datteren Allessia den 23. marts sidste år.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.