Janni og Karstens bryllupsfest udskudt

Rigmanden skal i gang med behandlinger for sin kræftsygdom. Derfor er fejringen af deres bryllup midlertidig aflyst

Janni og Karsten blev gift på rådhuset den 9. april, men festen må de vente med. (Foto: Line Jensen)

Den 27. juni skulle Janni og Karsten Ree have fejret deres bryllup ved en hyggelig fest for den nærmeste familie og de bedste venner. Men nu er festlighederne udskudt på ubestemt tid. 

Den 69-årige milliardær skal i løbet af kommende uger i gang med behandlinger mod den kræftsygdom, han opdagede i foråret.

Karsten Ree har fået konstateret kræft i blæren. Danske kendte Karsten Ree har kræft

- Vi ved jo ikke, hvordan Karsten reagerer på behandlingerne. Derfor har vi aflyst festen den 27. juni, siger Janni Ree til Ekstra Bladet.

- Jeg skulle gerne have en rask mand med op ad gulvet, siger hun.

- Er I nervøse for de behandlinger?

- Nej, det er vi sådan set ikke. Men man kan godt få det lidt skidt af dem. Og det kan man selvfølgelig ikke lade være med at tænke lidt på, siger hun.

Karsten Ree er blevet ramt af en livstruende kræftsygdom kort før sit bryllup med Oddset-Janni. Tips og guides Så slem er Karsten Rees kræftsygdom: Sådan undgår du at blive ramt

Rees behandlinger mod kræft i blæren vil vare nogle uger, og derefter vil parret tage stilling til, om de skal i gang med at planlægge en ny fest.

- Heldigvis er vi jo gift. Det er vi meget glade for. Det blev vi jo på Rudersdal Rådhus, siger Janni Ree og hentyder til lynbrylluppet den 9. april.

Danske kendte Karsten Ree og Janni lyngift på rådhus

- Hvordan har Karsten det?

- Jamen han har det fint. Der er jo stadig positive meldinger, så det er dejligt. Men vi skal selvfølgelig holde øje med, om det kommer igen.

- Kan du mærke på Karsten, at han er syg?

- Nej, det synes jeg ikke. Han er måske lidt mere træt, end han plejer. Men det er nok også alle tankerne. Det kan ikke undgås, at de spille en et puds. Jeg bliver også selv vildt træt, hvis jeg tænker og spekulerer, siger hun.

Parret bor allerede sammen i Karsten Rees hus i Vedbæk. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Karsten og Janni skal giftes

- Men ellers er han frisk og er begyndt at træne! Han er blevet meldt ind i mit fitnesscenter og okser løs. Det er da ret godt gået. Han bliver jo 70 år om kort tid, siger Janni Ree og hiver en trumf mere ud af ærmet.

- Og så er han stoppet med at ryge!

Om Karsten Rees runde dag skal fejres, afhænger også af, hvordan rigmanden reagerer på kræftbehandlingen.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.