Janni på bagvendt polterabend

Veninderne trak Oddset-Janni ud på restaurant

Louise Frevert og Janni Ree har kendt hinanden i 30 år. (Privatfoto).
Louise Frevert og Janni Ree har kendt hinanden i 30 år. (Privatfoto).

Normalt holdes en polterabend før brylluppet, men Janni Ree, kendt som Oddset-Janni, fik en bagvendt en af slagsen, da hun i går blev hentet af veninderne.

- Ja, vi er jo allerede blevet gift, men veninderne mente alligevel, at jeg skulle have en aften, siger Janni Ree til Ekstra Bladet.

Hun lyder forbavsende frisk dagen efter en polterabend, der traditionelt byder på masser at drikke.

- Der var selvfølgelig flasker på bordet, men jeg har ingen tømmermænd. Jeg gik ret tidligt hjem, hvilket Karsten også var glad for, siger Janni.

Janni hedder Ree til efternavn, efter hun den 9. april blev gift med rigmanden Karsten Ree. (Foto: Philip Davali) Danske kendte Derfor stemmer Janni Ree på…

Blandt veninderne var blandt andre Anni Fønsby og Louise Frevert, der hev Janni ud på restaurant Kysten, hvor de gnaskede sig gennem en tre-retters menu.

- Vi begyndte hjemme hos en af mine veninder, hvor vi drak champagne og spillede spil, der gik ud på, at de hver især skulle fortælle, hvor de kendte mig fra. Det var meget hyggeligt, fortæller Oddset-Janni.

Karsten Ree er fløjet til USA med sin kone for at blive behandlet for sin kræftsygdom. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Janni: Ree skal behandles i udlandet

Oprindeligt skulle hun og Karsten Ree have været gift endnu en gang den 27. juni, hvor de ville vies i kirken efter at have været en tur på rådhuset.

Det bryllup er nu udskudt.

- Karsten skal i gang med nogle behandlinger (for sin kræft, red.) den 16. juni, så brylluppet er udskudt på ubestemt tid, fortæller hun.