Janni Ree i grimt fald: - Jeg er blå og lilla

Forsidefruen faldt forleden, da hun havde forvildet sig ud i det københavnske natteliv

- Jeg går normalt aldrig ud, siger Janni Ree. Foto: Stine Tidsvilde
- Jeg går normalt aldrig ud, siger Janni Ree. Foto: Stine Tidsvilde

Det bliver ikke et kønt syn, når Janni Ree de kommende dage kan ses i sommertøj i lune Dubai.

Den ellers så veldrejede forsidefrues ben er nemlig stærkt medtaget af det styrt, hun lavede lørdag aften på et natklub i København.

- Jeg er stadig så øm, og jeg er blå og lilla på begge baglår, siger Janni Ree til Ekstra Bladet og ærgrer sig over faldet lige før turen til de varme himmelstrøg.

Både Janni Rees side og baglår har en sjov farve for tiden. Foto: Privat
Både Janni Rees side og baglår har en sjov farve for tiden. Foto: Privat
 

- Ja, det bliver ikke kønt at se på, men det fortager sig vel. Men jeg går normalt aldrig ud, så det er da typisk, at det skal ske lige inden rejsen, siger Janni Ree.

På sin blog fortæller Janni Ree, at hun lørdag aften var til en 40 års fødselsdag, og stik mod planen lod hun sig lokke med ud.

'Egentlig var jeg ikke særlig feststemt, for et udbrud af herpes var begyndt i mit højre øje! Det gjorde djævelsk ondt. Øjenlåget var hævet. Jeg følte, jeg lignede et misfoster! Det var svært at dække med make-up, men af sted kom jeg. Sprutten gik ind! Og vupti var humøret så højt, at jeg næsten glemte alt om mit stakkels øje. Jeg ville videre i byen med pigerne, og intet kunne stoppe mig, skriver hun.

Men det var ikke længe Janni Ree nåede at være i byen, før hun faldt.

Janni passer på sin afdøde far: Han får nyheder og vodka
'Vi ankom til en natklub, hvor der var blevet bestilt bord, flasker og fødselaren blev fejret stort. En af pigerne skulle ud og tisse. Jeg ville med, men nåede ikke så langt, for jeg trådte forkert på den lille trappe ved bordet. Pludselig svævede jeg i frit fald og landede ovenpå bordet blandt flasker og glas! Folk fik et chok over, at jeg sådan kom flyvende! Jeg slog mig noget så forfærdeligt. Men som en anden kat med ni liv, rejste jeg mig bare op, bed tænderne sammen i smerte, humpede ud på toilettet og vendte tilbage til pigerne og festen, skriver hun.

Efter at have sundet sig, tog Janni Ree hjem.

- Det var først dagen efter, jeg virkelig mærkede, hvor meget jeg havde slået mig, siger hun.

- Og det var ret meget!

Av! Ree river sig: Bruger formue på denne gave til Janni