Annonce:
Annonce:

Janni Ree: Jeg vil dele meget mere af mig selv

'Forsidefruer' havde sæsonafslutning i går aftes på TV3. Men Janni Ree er allerede blevet spurgt om en sæson to. Hvis det bliver aktuelt, så vil hun dele meget mere af sig selv

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

TV3 har haft stor succes med 'Forsidefruer', hvor man har fulgt fem stærke kvinder i seks uger. En af 'fruerne' der har fået stor opbakning fra seerne, er Janni Ree. Hun har allerede sagt ja, hvis TV3 vil lave en ny sæson.

-   Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der har været tale om en ny sæson, når nu det har været en så stor succes. Jeg har allerede sagt ja, hvis det bliver aktuelt, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Det bliver dog en mere ærlig Janni, man får tilbage på skærmen. Hun vil ikke kun være den fjollede forretningskvinde, der griner højt med veninderne.

- I den første sæson, da deler de andre 'Forsidefruer' meget af sig selv. Jeg blev eksempelvis meget rørt, da Tina Lunds mor skulle møde sit barnebarn for første gang. Hvis der kommer en ny sæson, så vil jeg også åbne op og dele de personlige dele af mit liv, siger hun.

Annonce:

'Forsidefruer' bryder tavsheden om sæson to

Sygdom og børn
'Forsidefruen' Janni Ree vil gerne vise seerne den bløde og følelsesladende side af sig selv. Hun vil få dem helt tæt på de problemer og udfordringer hun har i sin hverdag.

- Jeg vil gerne åbne op om min mands sygdomsforløb (Karsten Ree), vores parforhold og mit forhold til mine børn, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Hvorvidt der kommer en ny sæson af 'Forsidefruer' på TV3 er dog ikke bekræftet endnu. Både Janni Ree og Sarah Louise Christensen er blevet spurgt, om de vil med til en ny sæson. Men TV3 vil ikke selv kommentere på det.

- Vi er meget glade for 'Forsidefruer' og især for de fem kvinder, som alle giver os en unik indsigt i deres dagligdag. Hvorvidt vi laver en sæson to, vil vi ikke kommentere på, skriver programdirektøren Kenneth Kristensen i en mail til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: