Jeanette Ottesen om overfaldsmanden: Han skal sateme betale

Svømmestjernen går glip af stor indtjening, hvis hun ikke kan svømme VM på grund af det voldelige overfald

Forberedelserne til VM er blevet markant forværret, og muligvis kan den danske Guld-fisk slet ikke deltage . (Foto: Polfoto)
Forberedelserne til VM er blevet markant forværret, og muligvis kan den danske Guld-fisk slet ikke deltage . (Foto: Polfoto)

Det var en mærket Jeanette Ottesen, der mødte op til gallapremieren på filmen 'Magic Mike XXL' i aftes. Det er kun en uge siden, at den danske svømmestjerne blev overfaldet midt på åben gade.

- Jeg tror, det er en ting, der skal snakkes væk og bearbejdes på den måde, fortalte Jeanette Ottesen åbenhjertigt.

Jeanette slap billigt efter hende og hendes kæreste blev overfaldet i deres bil. Men hendes kæreste måtte en tur på hospitalet - han er kommet hjem igen (Foto: Polfoto) Sport på vrangen Svømmestjerne i chok efter overfald: Han havde onde øjne

Sammen med kæresten Marco Loughran blev hun overfaldet, mens parret holdt for rødt på Østerbrogade i København. Da der blev grønt, var Ottesen ikke hurtig nok i optrækket.

Ifølge hendes beretning om, hvad der efterfølgende skete, var det nok til at provokere føreren af en pick-up, som holdt bag dem - en mand med udenlandsk udseende, som ifølge Ottesen havde en lille dreng på omkring 10 år siddende på passagersædet.

Kommer tilbage efter mere
- Jeg kigger i bakspejlet, og jeg ser en mand komme tæt på. Jeg når lige at sige: 'Marco, hvem er det?', og så får min kæreste et slag i hovedet med knytnæve - og efter det får han seks knytnæveslag mere, har Jeanette Ottesen tidligere fortalt.

Marco Loughran og Jeanette Ottesen til galla sidste år. Tirsdag var de udsat for et voldsomt dobbelt-overfald. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Krimi Jeanette Ottesen overfaldet: Folk troede, min kæreste var 'the bad guy'

Svømmeren og hendes engelske kæreste havde sikkerhedsseler på, og da hun forsøgte at beskytte Marcos ansigt, fik hun slag på hænderne, så hun mødte op til biografpremieren i aftes med skinner om de brækkede og forstuvede fingre.

Krimi Rådet for Sikker Trafik: Vi skal have tal på trafikvrede

Overfaldet betød et afbud til DM for Jeanette Ottesen, og VM i Rusland om halvanden måned er også i fare. Hvilket kan koste det danske guld-håb store indtægter.

Han skal sateme betale
- Hvis jeg ikke svømmer optimalt til VM, eller hvis jeg slet ikke kan svømme VM - det er jo mit arbejde og den måde, jeg tjener penge på - så går jeg glip af rigtig, rigtig meget, og det skal han sateme betale for, sagde Jeanette Ottesen i aftes.

- Manden, der angreb os, havde nogle meget onde øjne. Det var som om, at han bare var ude på at gøre nogen fortræd. Og så var det bare lige os, der var tættest på, fortæller Jeanette Ottesen til Ekstra Bladet. Krimi Dansk svømmestjerne overfaldet: Politiet har et godt spor

Københavns Politi efterforsker stadig sagen, hvor Marco Loughran fik flækket sit øjenbryn, knækkede fire tænder, fik hul i hovedet og fik revet noget af sit øre op.

- Jeg håber virkelig, han bliver fundet, så vi kan få noget erstatning. Og det samme med Marco.  Han har knækket fire tænder, og det vil vi også gerne have noget erstatning for - specielt hvis det skal laves i Danmark. Ellers bliver vi nødt til at tage tilbage til London og få det lavet der, fortalte Jeanette Ottesen, der priser sig lykkelig for, at det ikke gik værre.

- Man kan også vende det om at sige, det kunne have været værre. Han kunne være kommet tilbage med en kniv. Heldigvis var det bare knytnæve.

En læser har sendt et billede af situationen, efter at Ottesen og kæresten var blevet overfaldet. Politiet måtte stoppe en bybus, mens der blev optaget beretning fra parret. Den anden bilist var på det tidspunkt forsvundet fra stedet. (Privatfoto)
En læser har sendt et billede af situationen, efter at Ottesen og kæresten var blevet overfaldet. Politiet måtte stoppe en bybus, mens der blev optaget beretning fra parret. Den anden bilist var på det tidspunkt forsvundet fra stedet. (Privatfoto)
 

1 af 2 Jeanette Ottesen med svømmerkæresten Marco Laughran. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
2 af 2 Forberedelserne til VM er blevet markant forværret, og muligvis kan den danske Guld-fisk slet ikke deltage . (Foto: Polfoto)