- Jeg frygtede hvad folk ville tænke

Sarah Grünewald har stået i spidsen for 'Vild med dans' i en årrække og kan mærke, at noget er ændret

Som altid er Sarah Grünewald vært på dette års 'Vild med dans', men har du også styr på de 12 par? Her er de. Video: Ritzau Scanpix/Signe Skov.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Da Sarah Grünewald i 2013 tonede frem på skærmen i 'Vild med dans', var det ikke uden betænkeligheder. Hun gjorde sig nemlig mange overvejelser om, hvorvidt programmet var for poleret til hende.

Det afslører tv-værtinden, kort før hun skal stå i spidsen for programmet for syvende gang.

- Jeg kan huske, da jeg startede som vært, at jeg var lidt bange for at ryge i denne her hr. og fru Danmark-fælde. Ikke for at sige noget ondt, men sådan lidt suppe, steg og is, forklarer Sarah Grünewald og uddyber:

- At der ikke var nok kant i programmet, i forhold til hvad jeg egentlig godt kan lide. At man har sin egen stemme og kan være lidt rebelsk, siger hun.

Dansk rigmand køber kendt café

Den frygt skulle dog vise sig at blive gjort til skamme.

Og i takt med, at programmet har fået flere år på bagen, kan hun se, at der er sket noget med danskernes - og ikke mindst deltagernes - holdning til programmet.

- Jeg kan se, at vi har været rigtig heldige i castingen i løbet af de år, jeg har været med, for der har vi fået nogle deltagere med, der hele tiden har rykket grænsen hos andre mulige deltagere, forklarer hun.

- Det er nogle cool mennesker, vi har med i år. Med størstedelen af det her cast har jeg da tænkt: 'Virkelig? Vil de gerne det?'. Det er så fedt, at de tør, siger hun.

Sarah Grünewalds frygt er blevet gjort til skamme. Foto: Mogens Flindt
Sarah Grünewalds frygt er blevet gjort til skamme. Foto: Mogens Flindt
 

Skulle bevise noget
På den måde taler castet, der i år består af blandt andre bokseren Mikkel Kessler, den tidligere bordtennisspiller Michael Maze, sangerinden Anne Dorte Michelsen og tv-værten Christopher Læssø, for sig selv.

- Jeg har følt, at jeg nogle gange har skullet overbevise folk om, at det er virkelig fedt at være med i 'Vild med dans'. Men det føler jeg ikke, jeg behøver på samme måde.

- Folk udefra kan godt se, at det må være fedt at være med, for ellers havde de her mennesker ikke sagt ja til det. Det har avlet, at flere og flere tør at træde ind i denne her polerede danseverden, selv om de har lidt kant, siger tv-værtinden.

Dansedarling afslører: Snydt for finaleplads

'Vild med dans' har premiere fredag 13. september klokken 20.00 på TV2.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU