Jes Dorph holder pause fra 'Go' aften Danmark'

Jes Dorph-Petersen er gået i behandling for at komme sit alkoholforbrug til livs

Jes Dorph holder pause fra 'Go' aften Danmark'

For et par måneder siden fortalte Jes Dorph om sit nye job på TV 2. Nu holder han imidlertid frivillig pause fra jobbet

Jes Dorph i sorg: Min mor er død

TV: Jes Dorph om nyt job: Jeg har ramt den lige i røven

Jes Dorph-Petersen har af 'private årsager' ønsket en pause fra sit job som vært på 'Go' aften Danmark'. Det meddeler TV 2.

I forbindelse med beslutningen om at smutte fra skærmen viderebringer TV 2 en meddelelse fra Jes Dorph-Petersen og oplyser i samme ombæring, at han på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentarer.

I behandling
- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på 'Go’ aften Danmark', men lige nu gælder det om at blive fit for fight, skriver Jes Dorph-Petersen i pressemeddelelsen fra TV 2.

Samtidig fortæller Jes Dorph, at han nu har brug for ro for at komme ovenpå igen.

- Jeg beder om forståelse for, at jeg ud over denne meddelelse ingen kommentarer har, eftersom ro og fokus på opgaven er afgørende vigtigt for mig lige nu. Jeg beder også pressen om at lade min familie være i fred.

Fra fodbold-action til hygge-tv
I forbindelse med sit skifte fra TV3 Sport til TV 2 fortalte Dorph:

- Jeg har skudt papegøjen, og jeg har ramt plet. Jeg glæder mig bare rigtig meget.

Dorph blev ny frontfigur på Go' aften Danmark efter tre års fravær fra TV2, hvor han i mellemtiden var vært på Viasats UEFA Champions League-udsendelser.

Jes Dorph om sine forventninger til kritik, inden sin tilbagevenden til TV 2.

Dyb respekt for Dorphs beslutning
TV 2-redaktør for 'Go’ aften Danmark', Helle Sønderby, skriver i en pressemeddelelse:

- Siden Jes indtog værtsstolen i 'Go’ aften Danmark', har vi udelukkende oplevet en dybt professionel, velforberedt og beleven vært, som passer perfekt til vores program. Vi er selvfølgelig kede af at måtte undvære ham for en tid, men har samtidig dyb respekt for Jes' valg og ønske om helt og holdent at kunne fokusere på sin behandling. Det bakker vi 100 procent op, og vi glæder os til at se ham tilbage i værtsstolen, når han er klar til det.

Brug for vin
Jes Dorph-Petersens har i sin biografi 'Dorph, historier fra den anden side', tidligere løftet sløret for nogle af sine hvor mørke hemmeligheder - blandt andet omkring sit alkoholforbrug og depression.

'Jeg brugte rødvin til at få de åndelige fimrehår til at lægge sig. Det blev en nervepille for mig. Jeg havde brug for vin for at kunne slappe af om aftenen' skriver Jes Dorph i biografien.

Jes Dorph blev i 2012 skilt fra Lene Lindhom Mortensen, som han har sønnen Jens Emil sammen med. I oktober 2013 blev han gift med Louise Lehrmann - i dag Louise Dorph-Petersen - der arbejder som boligjournalist.

Jes Dorph: Jeg er en glad dreng

Se Jes Dorphs nye job