Jes Dorph på facebook igen: Skælder ud på medierne

Den kendte TV2-vært Jes Dorph-Petersen melder ud, at han snart er tilbage på tv-skærmen igen

Jes Dorph er efter en lille måneds pause fra offentlighedens søgelys på banen igen med en Facebook-opdatering, hvor han skælder ud på pressen.(Foto: Thomas Sjørup)
Jes Dorph er efter en lille måneds pause fra offentlighedens søgelys på banen igen med en Facebook-opdatering, hvor han skælder ud på pressen.(Foto: Thomas Sjørup)

Det er nøjagtigt 26 dage siden, at den kendte TV2-vært Jes Dorph-Petersen i en pressemeddelelse afslørede, at han af 'private årsager' ville holde en pause fra sit job som vært på 'Go' aften Danmark'.

Jes Dorph holder pause fra 'Go' aften Danmark'

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på 'Go’ aften Danmark', men lige nu gælder det om at blive fit for fight, skriver Jes Dorph-Petersen i pressemeddelelsen fra TV 2.

Siden den dato har der været tavshed fra Jes Dorphs side, men i dag springer han ud med en helt dugfrisk kommentar på Facebook, hvor han benytter lejligheden til skælde ud på nogle af de medier, der efter hans mening, har degraderet ham til  samfundets dybeste kløft.

- Efter en pause er jeg tilbage på Facebook. Imens har enkelte medier holdt deres helt egen og ganske uskønne fest, hvor de erklærede mig degraderet til bunden af samfundets dybeste kløft. Kun fragmenter af det skrevne passer med realiteterne. Det har desværre ikke været munter læsning for mine  nærmeste og mig selv, og forhåbentligt sidder der nogen journalister og chefredaktører og skammer sig - bare lidt. For min skyld gerne rigtig meget. Jeg er snart tilbage på skærmen igen - for tv skal ses i fjernsynet. Kæmpe hilsen Dorph.

Dorphs tv-pause: Har tidligere været i alko-behandling

Jes Dorph og konen er flyttet fra hinanden

Jes Dorph og Louise Lehrmann kysser hinanden ved bryllupet.
Jes Dorph og Louise Lehrmann kysser hinanden ved bryllupet.
 

 

Her fortæller Dorph om sit skifte til TV2

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.