Jim Lyngvild forlader kendt program: Jeg blev sur og rasende

Den kendte designer er færdig i 'Dét, vi taler om', hvor han ellers var en af de skarpeste tunger

Jim Lyngvild fortæller, hvorfor han dropper 'Dét, vi taler om'.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Jim Lyngvild er færdig, som paneldeltager i det populære radioprogram 'Dét, vi taler om'.

Det bekræfter Lyngvild over for Ekstra Bladet.

Årsagen til bruddet er uenigheder.

- Ditte (Okman, værten, red.) er en af årsagerne til, at jeg stopper. Jeg synes, at Ditte er et sjovt og spændende menneske, men jeg synes, det har taget en drejning, som jeg ikke bryder mig om.

- I starten var programmet meget vedkommende, og det var faktisk Ditte, som gik i dybden med Anna Mee Allerslev-sagen, så programmet har kunnet tage fat i nogle problemstillinger, som er rigtig vigtige. De seneste gange, jeg har været med, synes jeg, vi har snakket om de samme ting. Det har været en sludder for en sladder.

Ikke uvenner
Jim Lyngvild understreger, at han ikke er uvenner med Ditte Okman. Som en af panelets mest markante deltagere, har han lystigt ytret sig yderst bramfrit om andre kendisser, som danseren Silas Holst og realitydeltageren Princess Natascha Ellen Linea Kaup.

Han erkender selv, at han er gået for langt.

- Jeg havde en situation, hvor jeg sad og skulle snakke om Silas Holst, han havde fået en ny kæreste. Jeg kunne se, at kæresten havde haft rimelig mange andre bekendtskaber, som også var kendte. Så fik jeg omtalt hans kæreste som billig. Silas skrev en besked til mig om, at det havde gjort ham ked af det, og jeg grinede bare af det. Det giver mig en dårlig smag i munden, for jeg var idioten, siger Jim Lyngvild, der fortsætter.

- Jeg kunne mærke, at jo mere jeg lavede det her program, jo mere sur blev jeg. Jeg blev sur og rasende, og folk kunne ikke genkende mig. Det gav mig ikke noget godt at være med. Det gav mig kun noget negativt.

- Kan man ikke selv bestemme, hvad man siger og derved selv styre, at man ikke er så negativ?

- Jo, det kan man sige, men jeg er altid meget kontant. Og når jeg sidder med mennesker, der er tandløse, så får jeg selv hugtænder. Det klæder mig ikke, og det er dér, den ligger.

Ditte Okman er vært for 'Dét, vi taler om', og hun siger om den mistede paneldeltager.

- Jeg ved ikke, hvad Jim taler om. Han har meget gerne villet være med i panelet på Folkemødet i Allinge. Det var der desværre ikke plads til. Om det er dét, der har været udslagsgivende, ved jeg ikke. Det er helt fair, hvis man ikke har lyst til at være med i mit program, siger Ditte Okman, der foreholdt Jim Lyngvilds ytringer siger.

- Hvis Jim i øvrigt synes, at programmet har taget en drejning, så er det måske netop, fordi han selv har skruet for højt op, når vi andre åbenbart var alt for tandløse. Og det er jo helt fint at erkende.

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+