Annonce:
Annonce:

Jim Lyngvild: 'Jeg troede, at jeg skulle dø'

- Det føles, som om alt mit blod udskiftes med syre i kroppen. Sådan siger Jim Lyngvild, der for nylig blev ramt af migræne og i den nærmeste fremtid vil skære det fra, der kan skæres fra

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Jim Lyngvild var gået til tasterne på Facebook.

Ikke for at få medlidenhed, som han selv skrev i opslaget, men for at fortælle, hvorfor han den nærmeste fremtid virkelig vil kigge på, hvad der kan skæres fra. Han har nemlig været ramt af migræne, og hans krop er nærmest 'brudt sammen', som han skriver i sit opslag på Facebook.

Over for Ekstra Bladet uddyber Lyngvild, hvordan det føles at have migræne.

- Det føles, som om alt mit blod udskiftes med syre i kroppen. Man brænder. Hele kroppen er i flammer. Kvalmen er så vanvittig, at jeg brækker mig hvert tiende minut. Jeg ligger bare der og skriger ned i toilettet eller i en spand, forklarer Jim Lyngvild.

Lyngvild er langtfra den eneste dansker, der lider af smertefulde migræneanfald. Faktisk lider op mod 700.000 danskere af migræne og hyppig hovedpine. En af dem er influencer Mascha Vang.

Annonce:

- Når jeg har rigtig ondt, banker jeg knytnæver ind i tindingen på mig selv, har Mascha Vang engang sagt i et interview med Ekstra Bladet om emnet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Også influencer Mascha Vang lider af migræne. Foto: Stine Tidsvilde
Også influencer Mascha Vang lider af migræne. Foto: Stine Tidsvilde

Vidunderkur
Jim Lyngvild har hele sit liv lidt af migræne. Men for nyligt fandt han det, som han kalder 'vidundermidlet'. Nemlig helt almindelig massage.

- Det gjorde så ondt imens, at jeg troede, at jeg skulle dø, siger Jim Lyngvild, der undervejs kunne mærke, at spændingerne i kroppen forsvandt.

- Dagen efter følte jeg, at jeg var blevet pisket, men det er det bedste, jeg nogensinde har gjort.

Men som Lyngvild også påpeger:

- Migræne kan være meget forskelligt fra menneske til menneske. Noget vil virke for nogen, mens andet vil virke for andre

Foruden Jim Lyngvild og Mascha Vang lider flere kendte af netop migræne og hyppig hovedpine. Læs mere om det her: Smerteplaget Mascha: Jeg banker mig selv med knytnæver

Jim Lyngvild er træt af, at folk har så travlt med at komme en etiket eller titel på ham, for han er i virkeligheden skide ligeglad. Der er dog mange, der har en holdning til hans titler og politiske ståsted, fortæller han i ugens afsnit af 'Q&CO'. Lyt til hele afsnittet af 'Q&CO' der, hvor du lytter til podcasts

Jim Lyngvild er træt af, at folk har så travlt med at komme en etiket eller titel på ham, for han er i virkeligheden skide ligeglad.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: