Joan Ørting: Jeg tror ikke på nytårsforsæt

Joan Ørting mener, de klassiske nytårsforsæt er noget fikseri. Læs her om sexologens ønsker for 2015

Joan Ørting tror ikke på nytårsfortsæt. (Foto: Thomas Sjørup)
Joan Ørting tror ikke på nytårsfortsæt. (Foto: Thomas Sjørup)

Den rødhårede sexolog Joan Ørting har ikke meget fidus til nytårsforsæt.

- Der er for meget fikseri over det. Der er noget, der er forkert, som man vil ændre med et nytårsforsæt.

- Det, tror jeg ikke, er så motiverende, når det kommer til stykket, og derfor holder de jo heller aldrig, siger Joan Ørting til Ekstra Bladet.

Joan Ørting tror, det er vigtigere at mærke, hvilke positive tendenser man er omgivet af og så vælge at dyrke dem i stedet.

- Jeg kan i høj grad mærke, at tendensen omkring mig handler om samarbejde, networking og samhørighed, fortæller Joan Ørting til Ekstra Bladet.

Joan Ørting træder på søndag ind i 'Big Brother'-huset. Programmæssigt er hun først med fra mandag klokken 21. (Foto: Krestine Havemann/SBS Discoveryt Media) TV Joan Ørting skal være med i Big Brother

Intim nytårsaften
Joan Ørting plejer at vågne op og være forkølet hver nytårsaftensdag. Og det gjorde hun også i morges. Derfor har hun og manden Carsten ikke lavet nogle vilde planer for aftenen.

- Vi skal spise god mad og have en intim aften bare os to - og så vores hund.

Sidste år holdt Joan Ørting og manden nytår på Bali, og hunden blev derfor passet af naboen. Men da et kanonslag landede i haven, stak hunden af og kom først hjem to dage senere.

- Så den skal holdes inde i aften, når de begynder at fyre krudt af, siger Joan Ørting.

Joan Ørting ville gerne være blevet spurgt. (Foto: All Over) Danske kendte Ørting skuffet over Gangnam-reklame

Artiklen fortsætter under billedet...

Joan Ørting skal holde en intim nytårsaften med sin mand Carsten på Langeland. (Foto: Linda Johansen)
Joan Ørting skal holde en intim nytårsaften med sin mand Carsten på Langeland. (Foto: Linda Johansen)

Top inspireret
For første gang føler sexologen, at hun er gået på juleferie med en masse visioner for næste år.

- Jeg kan mærke en stærk energi i de her visioner. Jeg skal f.eks. starte en ny uddannelse, der skal gøre folk til specialister i at hjælpe med mindreværd, fortæller Joan Ørting, som også har planer om at lave parterapi på nettet med små videoer.

- Det er første gang, jeg føler mig inspireret. Jeg tror, 2015 bliver et vidunderligt år med masser af gode samarbejder - og det er dejligt, for der er jo heller ikke noget sjovt ved altid at arbejde alene.

(Foto: Niels S. Andersen) Danmark Her er Joan Ørtings Langeland

Savner selskab
Joan Ørting driver sine uddannelser i et treetagers hus i København, og hun fortæller Ekstra Bladet, at hun savner flere folk i huset.

- Jeg har jo et stort hus på Christianshavn, hvor jeg godt kunne tænke mig, at der kom nogle andre ind og havde deres uddannelser. Der er masser af plads.

Joan Ørting ønsker især selskab, fordi hun mener, det er vigtigt at bruge hinanden og inspirere hinanden til at blive bedre.

 

Robert Lubarski og Joan Ørting lavede 'Sexologerne' sammen på TV 2. Siden er finanserne blevet noget små for den kontroversielle sexolog. (Foto: Linda Johansen) Intl. kendte Kendis-sexolog tigger penge via Facebook

1 af 3 (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 3 I 2015 starter Joan Ørting en ny uddannelse op, hvor hun skal uddanne folk til at hjælpe med mindreværdsfølelser. (Foto: Linda Johansen)
3 af 3 Joan Ørting tror ikke på nytårsfortsæt. (Foto: Thomas Sjørup)