Jokeren gik fra kæresten: Scorede 52-årig forfatter lige efter

Rapperen håber, at hans tid med Rikke Marott kommer til at vare ved efter talrige forliste parforhold

Den 45-årige rapper og hans nye kæreste, Rikke Marott, kender hinanden fra Facebook, hvor Jokeren inviterede hende på date. Foto: TV3
Den 45-årige rapper og hans nye kæreste, Rikke Marott, kender hinanden fra Facebook, hvor Jokeren inviterede hende på date. Foto: TV3

Man har et standpunkt, indtil man tager et nyt.

Jokeren traf sin nye kæreste, den 52-årige forfatter og tidligere model Rikke Marott, direkte i kølvandet på sit forliste forhold med stewardessen Cindie Buus.

- Det har jeg aldrig gjort før, siger Jokeren om den hurtige udskiftning, der fandt sted tidligere i år, i aftenens udsendelse af 'Til middag hos'.

Den 45-årige rapper var sammen med Cindie Buus i tre år.

Jokeren: Sådan smadrede jeg min karriere

Kærligheden blomstrede mellem Jokeren og Rikke Marott, efter han inviterede hende på en date, og nu kalder de sig et par.

Rikke Marott var med til at skrive bogen 'Med Jacob Holdt i Amerika, hun studerer retorik på Københavns Universitet. Desuden har hun som model arbejdet i London, New York og Los Angeles igennem 15 år.

Ud over Cindie Buus og Rikke Marott har Jokeren tidligere dannet par med modellen Louise Pedersen, der blandt andet har arbejdet for Armani, Chanel, og Gucci.

Derudover har han været kæreste med fotografen Kamilla Bryndum, som han har teenagedatteren Chili Talulah med.

I sine tidlige år var sangeren Szhirley i en periode hans udkårne.

Syg Jokeren må forlade eget tv-show

Rikke Marott og Jacob Holdt prydede coveret på deres fælles bog. Foto: PR
Rikke Marott og Jacob Holdt prydede coveret på deres fælles bog. Foto: PR

Nu håber Jokeren, at Rikke Marott bliver hans sidste kæreste.

- Jeg har mødt en sød pige, som jeg er helt vildt forelsket i, og jeg tænker også, at bare fordi jeg har været på en måde før i tiden, skal det ikke nødvendigvis gentage sig.

- Jeg håber, at vi bliver flere 1000 år sammen, siger Jokeren i 'Til middag hos'.

Han kan dog frygte, at han slet ikke egner sig til parforholdet.

Jokeren: Så meget brugte jeg på kokain

- Jeg har haft nogle gode tider med nogle fantastiske kvinder, men det har også været en ny version af det samme helvede.

- Jeg er måske bedst til at være single, for så har jeg ikke noget ansvar, siger Jokeren i udsendelsen, der bliver sendt i aften.

Jokeren ønsker ikke at medvirke i artiklen, da han er travlt beskæftiget med at færdiggøre sit kommende album, oplyser hans management.