Jonas Schmidt skal giftes

Komikeren sætter snart ring på kærestens finger

Jomas Schmidt og Unni Ryding har været sammen siden 2013. (Foto: Jonas Olufson)
Jomas Schmidt og Unni Ryding har været sammen siden 2013. (Foto: Jonas Olufson)

Den 15. august skifter komikeren Jonas Schmidt og Unni Ryding status fra kærester til ægtepar. Ingen af de to har været gift før, så parret har valgt turen til alters.

- Vi skal holde kirkebryllup. Det bliver et sommerbryllup, så vi håber vejret holder, fortæller Jonas Schmidt til Ekstra Bladet.

Parret har inviteret familie og venner til den festlige begivenhed.

- Det bliver ikke noget kæmpebryllup, men det er spændende. Det er en stor ting, og der er mange ting, der skal falde på plads. Det går op for én, det nok er den største fest, man kan holde, siger Jonas Schmidt og fortsætter:

- Nu er min kæreste produktionsleder og har lavet 'Vild med dans' i mange år, så jeg kan godt mærke, at der går lidt produktion i den, griner komikeren.

Får opgaver
- Får du et ben til jorden?

- Jeg får nogle opgaver, vil jeg sige, og dem løser jeg, så godt jeg kan, siger Jonas Schmidt, der dog selv har fået lov at vælge sit tøj til den store dag.

- Og hun ved ikke, hvad det er. Hun har ikke set mit, og jeg har selvfølgelig heller ikke set hendes kjole. Så på den måde er det rimeligt traditionelt.

Både han og Unni Ryding har børn fra tidligere forhold. Hun har datteren Ellen på otte år med tv-værten Anders Breinholdt, og Jonas Schmidt har Karl Erik på 11 år og Svend på otte år fra forholdet med Laila Madvig.

- Får jeres børn også en opgave til brylluppet?

- Jeg tror, Ellen skal være brudepige. Mine drenge får bare lov til at se det og nyde dagen, fortæller den glade, kommende brudgom.