Julie elsker bad boys, men: Alle har været mig utro

Den uheldige statistik gør, at hun nu søger nye veje

Foto: ANTHON UNGER
Foto: ANTHON UNGER

Har 21-årige Julie Melsen fra København fundet kærligheden i 'Love Island'?

21-årige Olivia: Mænd skal forgude kvinder

Det kunne det tyde på, da hun og deltageren Oliver klistrer mere og mere til hinanden i tv-programmet, der foregår netop nu.

Hvad er 'Love Island'

'Love Island' har kørt i fire sæsoner i Storbritannien, hvor programmet har manifesteret sig som de tabloide mediers yndlings-show nummer ét.

Efter en ordinær første sæson med 'blot' 500.000 seere er programmet kun vokset i popularitet. I den fjerde sæson så hele fire millioner briter med.

I 'Love Island' prøver ti unge mænd og kvinder at finde kærligheden. De danner par og sover under samme tag i små to måneder. Løbende kommer nye deltagere ind. Og her får man at se, om parrenes relationer er stærke nok til at modstå fristelserne. Den, der ikke har en partner, ryger hjem til Danmark.

I modsætning til andre programmer er seerne hjemme i stuerne med til at træffe en lang række beslutninger i relation til programmet via en app, da der kun går 24-48 timer, fra tingene sker, og til de vises på tv.

Men det er en pige med en knaldhård fortid, der er stemplet ind i villaen. Kort før hun tjekkede ind for godt halvanden uge siden, mødte hun Ekstra Bladet, hvor hun fortalte om sine tidligere kærester.

- Jeg har aldrig nogensinde været i et forhold, hvor min kæreste ikke har været mig utro, konstaterede hun.

Storbarmede Julie har gjort klart, at hun elsker alt, der er fake. Derfor har hun også fået lavet bryster, øjenvipper, negle, læber og hår. Foto: ANTHON UNGER
Storbarmede Julie har gjort klart, at hun elsker alt, der er fake. Derfor har hun også fået lavet bryster, øjenvipper, negle, læber og hår. Foto: ANTHON UNGER

Vild med bad boys
Og det er netop årsagen til, hun nu håber, at 'Love Island' kan gøre en ende på det.

- Jeg har altid været i lange forhold, så jeg tænkte bare, at jeg ville forblive single denne gang og gå nogle helt andre veje, og der kommer 'Love Island' ind i billedet.

Afslørede pinlig sex-oplevelse på tv: Her er historien bag

- Hvordan kan det være, at alle har været dig utro?

- Det er nok, fordi jeg førhen er faldet for sådan nogle, man kalder bad boys. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg godt kan lide det look, men denne gang vil gerne henad det look, men hvor det samtidig er en fyr med et hjerte af smør, forklarede hun og tilføjede.

- Jeg kan godt lide muskler, tatoveringer og solarie, du ved. Det har ikke været rockere, men mentaliteten og udseendet har måske lignet det meget.

Oliver har de store muskler og tatoveringer. Men har han også et hjerte blødt som smør? Foto: ANTHON UNGER
Oliver har de store muskler og tatoveringer. Men har han også et hjerte blødt som smør? Foto: ANTHON UNGER

Derfor er jagten gået ind på en flot og tatoveret, men samtidig sød fyr, og her passer Oliver måske meget godt. Hun har dog stadig nogle krav til den nye fyr.

- Han må gerne være spontan og kunne sige fra. Han skal ikke bare sidde derhjemme og sige ja til alt, hvad jeg siger. Jeg kan godt lide, at de er lidt bestemmende, så længe det ikke bliver for meget, siger Julie Melsen.

Har aldrig været forelsket: Kasper jagter kærligheden på tv

Hvordan det går hendes jagt på kærligheden i 'Love Island' kan ses alle ugens dage på TV3 og Viaplay.

Ekstra Bladet på Gran Canaria

Ekstra Bladet er inviteret Gran Canaria af TV3, der står bag den danske udgave af 'Love Island'.