Annonce:
Annonce:

Julie i vildrede: Hvad har jeg rodet mig ud i?

Sangerinden frygter, at hun ikke kan gennemføre det halvmarathon, som hun har sat sig for at løbe i kølvandet på sin forlovelse

Julie deltog i tv-programmet 'Vild med dans' i 2016. Hun og dansepartneren Marc Christensen røg ud i det syvende program. Foto: Mogens Flindt
Julie deltog i tv-programmet 'Vild med dans' i 2016. Hun og dansepartneren Marc Christensen røg ud i det syvende program. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Nogle gange sætter jeg baren lidt for højt, men jeg kan skidegodt lide udfordringer, lyder det fra sangerinden Julie Berthelsen.

Efter hun blev forlovet tidligere på ugen med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh, er hun begyndt at træne intensivt, fordi hun skal løbe et halvmarathon om to måneder.

Hedt feriefrieri: Julie Berthelsen sagde ja

Copenhagen Half Marathon løber nemlig af stablen 17. september, men Julie Berthelsen frygter, at det ikke er tids nok, da hun betegner sig selv som værende i ringe form.

- Når jeg træner nu, tænker jeg: Hvad har jeg rodet mig ud i, siger hun.

10 kilo for meget
Det gik for alvor op for Julie Berthelsen, at hendes krop ikke er i den form, hun gerne vil have, at den skal være, da hun undergik en såkaldt iltoptagelsestest hos sin personlige træner Max.

Julie Berthelsen skifter spor: Her er hendes nye job

Annonce:

Testen afslørede, at hun vejer ti kilo for meget, og at hendes krops tilstand svarer til den hos en 53-årig. Julie Berthelsen er 38 år gammel.

En af de mest afspillede Julie-sange på musiktjenesten Spotify er 'Every Little Part Of Me'. Foto: Mogens Flindt
En af de mest afspillede Julie-sange på musiktjenesten Spotify er 'Every Little Part Of Me'. Foto: Mogens Flindt

- At jeg er i dårlig form, og at jeg vejer 10 kilo for meget, var jeg godt klar over, men da jeg fik at vide, at min krop svarer til den hos en 53-årig, tænkte jeg, at det skal være løgn.

- Jeg er jo stadig meget tung. Jeg har bakset lidt med at komme af med de sidste ti babykilo. De sidder der stadig. Det kan jeg godt mærke. Det kan mine led også, tilføjer hun.

Skrev bog om vægttab
Julie Berthelsen har langt fra kun beskæftiget sig med sang. En af de ting, hun også har brugt sin tid på, er netop vægttab. Efter hun fødte sit første barn, skrev hun en bog om at tabe sig efter en fødsel.

Julie Berthelsen frygtede kræft: Jeg fik et keglesnit

Ikke desto mindre er det tanken om at løbe forbi målstregen, der motiverer hende mest.

Annonce:

- I virkeligheden er det nok drømmen om at gennemføre - velvidende om at det nok bliver svært. Jeg har en god træner i Max, og jeg må jo bare følge programmet, siger hun.

Julie har to børn sammen med Minik Dahl Høegh. Sønnen, Casper, som de fik i 2012, og datteren, Sia, som de fik i 2015.

Afslappet forhold til vægt
Julie slår fast, at hun har et afslappet forhold til, hvor meget hun vejer. Det handler mere om at være i god form, forklarer hun.

Julie Berthelsen: Så meget har jeg tabt mig

- Jeg vil af med mine sidste ekstra kilo, og jeg bliver jo ikke en tynd starut af den grund. Jeg bliver ganske normal, og det har jeg altid været, siger hun og fortsætter:

- Jeg vil hellere forbedre min sundhed, og det kræver også, at jeg smider nogle kilo. Derfor var testen også god på mange måder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: