Julie Zangenberg: Von Trier er vigtig i mit liv

Den danske tv-personlighed Julie Zangenberg har to mænd i sit liv, som betyder noget særligt for hende.

Julie Zangenberg: Lars betyder så meget for dansk film. Jeg kender ham fra min hovedrolle i filmen 'Viceværten', hvor  han var inde over som konsulent.(Foto: Jakob Jørgensen
Julie Zangenberg: Lars betyder så meget for dansk film. Jeg kender ham fra min hovedrolle i filmen 'Viceværten', hvor han var inde over som konsulent.(Foto: Jakob Jørgensen

Julie Zangenbergs karriere startede for alvor, da hun som teenager medvirkede i biografhittet "Klatretøsen". I løbet af de seneste år har den danske skuespillerinde dog gjort karriere ved at medvirke i flere underholdningsprogrammer på tv og spillet roller på det store lærred, som i filmen "Sommeren '92".

Den 27-årige tv-personlighed har dog ikke haft ligeså stort held med sit kærlighedsliv, som hun har haft med sin karriere.

60 år i dag: Derfor er Trier så vigtig for Danmark

Tidligere i år kunne man nemlig læse på Twitter, hvordan kærligheden efter fem år var brast mellem Julie Zangenberg og kæresten Nicklas Bendtner, der i fællesskab havde besluttet at gå fra hinanden.

Det afsluttede forhold til fodboldspilleren afholder dog ikke Julie Zangenberg fra at have betydningsfulde mænd i sit liv.

Ankom til fødselsdag i kampvogn

På Instagram har 'Viceværten'-skuespillerinden netop udgivet et billede, hvor hun i den tilhørende tekst nævner to mænd, der i særdeleshed er vigtige for hende.

- På vej til Lars von Trier og Peter Aalbæks 60-års fødselsdag. De har været og er to vigtige mænd i mit (og mange andres) liv og karriere. Tillykke drenge, skriver Julie Zangenberg på Instagram.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her er instagram-billedet, som Julie Zangenberg lagde ud, lige før hun tog til Triers og Ålens 60 års fødselsdag i Filmbyen. (Foto: Instagram)
Her er instagram-billedet, som Julie Zangenberg lagde ud, lige før hun tog til Triers og Ålens 60 års fødselsdag i Filmbyen. (Foto: Instagram)
 

Trier er venlig og gavmild
Da Julie Zangenberg mødte op til fødselsdagsfesten i Filmbyen i Avedøre forklarede hun Ekstra Bladet, at hun ser meget op til Lars von Trier:

- Trier har betydet utroligt meget for dansk film. Oven i købet på alle mulige punkter. Selvfølgelig kan man nævne hans instruktion. Men han spiller også en ekstrem stor rolle som inspiration for andre, sigere Julie Zangenberg og tilføjer:

- Jeg kender ham fra min hovedrolle i filmen 'Viceværten', hvor  han var inde over som konsulent. Man har altid følelsen af, at Lars von Trier holder øje med, hvad der sker ikke bare i dansk film, men også indenfor dansk kultur generelt. Han er et ekstremt venligt og gavmildt menneske med henblik på at rådgive og hjælpe andre mennesker, siger Julie Zangenberg til Ekstra Bladet.

Julie Zangenberg er aktuel i den anerkendte og prisbelønnede Broadway-musical 'Hairspray'. Her har hun sin musicaldebut i rollen som Amber.

Trier: Ja, vi er kærester

En mand, der højst sandsynlig ikke er så vigtig i Julie Zangenbergs liv, længere, er eks-kæresten Nicklas Bendtner. De to fandt sammen i 2011, og nyheden om deres brud ramte forsiderne i starten af april. Se en kort gennemgang af forholdet herunder.