Jungle-diva bombarderes med penis-billeder

Rikke Chili, der snart er aktuel i 'Divaer i junglen', får masser af penisbilleder fra fremmede mænd og deler dem gladeligt med sine følgere

Hør Rikke og Caroline fortælle om programmet - og den kritik, som de har fået fra Janni Ree

31-årige Rikke Chili blev for alvor kendt, da hun deltog i 'For lækker til love', men selvom hun ikke fandt sit livs kærlighed dengang, mangler hun ikke opmærksomhed fra det modsatte køn.

Realitystjernen får nemlig tilsendt masser af penisbilleder på det sociale medie Snapchat.

- Jeg bliver bombarderet af dickpics. Jeg har ikke rigtig tal på det, men jeg får rigtig mange. Måske 20-30 stykker om ugen, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Fie Laursen, Janni Ree og Caroline Petersen er blandt deltagerne i 'Divaer i junglen'. Foto: TV3 Film, tv & radio Dansk realitysucces vender tilbage: Her er alle deltagerne

Når Rikke Chili modtager de uopfordrede billeder, gemmer hun dem nogle gange på sin telefon og deler dem anonymt med sine følgere.

- Jeg tror, at jeg har det sjovere end andre med at lægge dem ud, men jeg lægger aldrig nogle navne på. Jeg skærmer også for dilleren med nogle sjove smileyer, indrømmer hun.

De meget private billeder er ikke noget, der skræmmer Rikke Chili.

- Jeg synes bare, at det er meget fornøjeligt at sidde over morgenkaffen og få den galt i halsen over de ekstreme dickpics eller videoer, der kommer. Videoer er det bedste, for der er virkelig noget pondus i dem, griner hun.

Comeback på tv-skærmen
Rikke Chili blev oprindeligt kendt som realitystjerne i 2013.

Siden da har hun holdt pause fra tv og færdiggjort sin kandidatuddannelse i pædagogisk sociologi, men nu får danskerne glæden af den storbarmede babe i deres tv igen. Hun er nemlig med i den nye sæson af 'Divaer i junglen'.

- Der har været nogle tilbud i de fire-fem år, hvor jeg ikke har lavet reality, men det var ikke noget, der talte til mig. Jeg har altid sagt til mig selv, at hvis jeg skulle lave mere reality, skulle det være noget, der udfordrede mig. Jeg gad ikke bare sidde og være et 'pretty face', siger hun.

'Divaer i junglen' har premiere mandag 2. april klokken 20.

Foto: Olivia Loftlund Film, tv & radio Realitydrama i junglen: De onanerede foran mig