Kæmpe millionsucces: Scorer kassen på investeringer

Søren Fauli har haft et rigtig godt år på aktiemarkedet

Søren Fauli har masser af grunde til at grine hele vejen til banken. Foto: Aleksander Klug
Søren Fauli har masser af grunde til at grine hele vejen til banken. Foto: Aleksander Klug
Følg Danske kendte

Der er efterhånden ingen tvivl om, at Søren Fauli har en god næse for at tjene penge. Men nu har han endnu en gang slået det fast.

Filmmanden har netop afleveret regnskabet i selskabet Dauli Film ApS, som han ejer 100 procent af. Og her kan han fremvise et overskud på 11.331.106 kroner for periode 1. juli 2020 til 30. juni 2021.

'Årets resultat anses for tilfredsstillende,' lyder det i regnskabet fra 58-årige Fauli, der ligeledes kan fortælle, at han forventer et positivt resultat for det kommende regnskabsår.

Det pæne millionoverskud er kommet i land via investeringer i værdipapirer - altså aktier og obligationer - der er steget kraftigt i værdi i løbet af året.

De såkaldte finansielle indtægter indkasserede Søren Fauli 13.401.179 kroner og bragte selskabets samlede investerede formue op på 53.668.104 kroner.

Formuen vokser
Selve driften i selskabet, der egentlig har til formål at drive filmproduktion og undervise i emnet, gav dog et underskud på 1.527.767 kroner.

Størstedelen af det beløb skyldtes lønudbetalinger på 957.728 kroner til firmaets to ansatte, hvor Søren Fauli selv må formodes at være den ene.

Derudover belønner Fauli sig selv med et udbytte for året på i alt 1.650.000 kroner.

Resten lader han stå i firmaet, der nu har en egenkapital på 58.443.337 kroner.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Søren Fauli.

Mangemillionær på Normal

Søren Fauli har i mange år haft stor succes som tv- og reklamemand samt som en af bagmændene bag succeskæden Normal, og det har givet millioner på kistebunden.

Især sidstnævnte har vist sig som en fremragende forretning for Fauli, der takkede ja, da han i sin tid fik tilbuddet om at være med til at starte en ny dagligvarebutik op.

I dag kender langt de fleste danskere Normal, der slog dørene op for første gang i april 2013. Siden er firmaet vokset markant og har i dag mere end 300 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland.

Søren Fauli var med på rejsen, indtil han i 2016/17-regnskabsåret besluttede, at aktierne efterhånden havde nået højder, hvor det var tid til at sælge ud.

Det gjorde han, og det resulterede i, at firmaet Dauli Film ApS kunne fremvise et overskud på svimlende 51.219.505 kroner efter skat i regnskabet for fire år siden.

Det er fuldstændig hat og brille

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.