Annonce:
Annonce:

Kæmpe øv! - Hun har lige smadret min bil

End ikke en smadret bil kan ødelægge forelskelsesfasen mellem Anders Hemmingsen og kæresten Ninni Kjær, der er mere end klar til at tage næste skridt i deres forhold

Anders Hemmingsens kæreste kom uheldigt afsted i hans bil inden EchoPrisen

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sidste år kunne Anders Hemmingsen præsentere sin nye kæreste, Ninni Kjær, til sine ikke under en million følgere på Instagram.

Og nu er parret klar til at tage næste skridt i deres forhold, der både står på fælles adresse og en lille familieforøgelse.

- Vi skal snart flytte sammen og købe en kat, lød det fra Anders Hemmingsen til Ekstra Bladet, der mødte instagrammeren og Ninni Kjær på den røde løber til EchoPrisen.

- Det er hjemme hos mig på gode gamle Islands Brygge. Det kigger vi på i hvert fald. Det er den vej, det går. Hun har flere og flere ting hjemme hos mig, fortalte Instagrammeren videre. 

Men inden parret tager det skridt, så er der en lille regning, der skal betales.

- I dag er det gået ad helvede til. Hun har lige smadret min bil, fortalte Hemmingsen, der tilføjede:

Annonce:

- Men vi er jo stadigvæk i forelskelsesfasen, så jeg tilgav med det samme.

- Jeg har ingen kommentarer, lød det med et grin fra Ninni Kjær selv, der dog fortalte, at hun var kørt direkte ind i en sten.

Modsætninger
Anders Hemmingsen har tidligere fortalt i et interview med Ekstra Bladet, at han og Ninni Kjær er diametrale modsætninger.

- Hun er en yogapige, som går op i kost og sundhed og det mentale helbred, og hun har intet fjernsyn, så det er min diametrale modsætning.

- Jeg var lidt skeptisk, inden vi tog det seriøst, og jeg troede ikke, det ville holde, lød det dengang, hvor han videre forklarede, at han alligevel opdagede, hvordan det gamle ordsprog om, at modsætninger mødes, har noget på sig.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: