Annonce:
Annonce:

Kærligheden brast: Kendispar går fra hinanden

Erhvervskvinde Lotte Reimar og den tidligere FC København-fodboldstjerne Michael Mio Nielsen er ikke længere kærester

Knap tre års forhold blev det til for Lotte Reimar og Michael Mio Nielsen, inden kærligheden brast. Men de er fortsat gode venner, bedyrer Lotte. Privatfoto
Knap tre års forhold blev det til for Lotte Reimar og Michael Mio Nielsen, inden kærligheden brast. Men de er fortsat gode venner, bedyrer Lotte. Privatfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den kendte erhvervskvinde Lotte Reimar, 53, som er datter af den legendariske sanger og entertainer Johnny Reimar, er single igen.

Hun og kæresten Michael Mio Nielsen, der er tidligere fodboldspiller med 231 kampe for FC København mellem 1993 og 2001 på sit cv, er således gået fra hinanden.

Det skriver Lotte Reimar på sin Facebook-profil.

- Jeg har ikke så meget at kommentere og har egentlig ikke brug for at uddybe så meget ud over det, jeg har skrevet på Facebook, siger Lotte Reimar venligt, da Ekstra Bladet fanger hende på telefonen.

Hun fortsætter:

Annonce:

- Der er ikke sket noget dramatisk - der er ikke sprængt en bombe. Vi har været bedste venner siden 2001, hvor vi mødtes i Parken, hvor jeg var administrerende direktør (i Parken Venues, red.), og han lige havde stoppet sin aktive karriere. Og vi er stadig venner. Det er en sårbar tid lige nu, men mit store håb er, at venskabet er intakt, når vi lige har fået lov til at slikke sårene, fortæller en afklaret Lotte Reimar.

Forholdet varede tre år
Parret har været kærester i næsten tre år. Det var således i marts 2019, det kom frem, at Lotte og Michael havde fundet sammen.

Det skete, efter at Lotte Reimar året forinden var gået fra politimanden Martin Gether, som hun ellers just havde fejret kobberbryllup med.

Hun har fra det forhold sønnen Frederik på 17.

Ekstra Bladet har fået lov at til at vise det Facebook-opslag, hvor Lotte Reimar sætter yderligere ord på bruddet med Michael Mio NIelsen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør om Sigurd Barretts shitstorm i Kvindetribunalet. Musikeren, som mange børn kender fra DR, er havnet i sit livs stormvejr, efter han har optrådt til et arrangement, hvor man kunne blive vaccineret

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: