Kærligheden brast: Tv-darling er blevet single

Jon Edlund, der især er kendt fra 'Den store bagedyst', er blevet single

Jon Edlund er blevet single. Foto: Privat
Jon Edlund er blevet single. Foto: Privat

Tilbage i juli sidste år afslørede Jon Edlund, der er kendt fra 'Den store bagedyst', over for Ekstra Bladet, at han havde fundet kærligheden med en jævnaldrende kvinde, og at de to var blevet kærester.

Siden fortalte han, at han havde valgt at satse alt på forholdet og flytte fra sin hjemby Aarhus til Skanderborg, hvor han og kæresten skulle slå sig ned i et lille hus sammen.

Men alle deres fælles planer er nu gået i vasken. De to er nemlig gået fra hinanden.

Tager stort skridt med ny kæreste

Det bekræfter Jon Edlund over for Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at jeg er blevet single, siger Jon Edlund, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen.

- Men jeg har ikke tid til at tale mere om det lige nu, lyder det videre fra 'Bagedyst'-deltageren.

Her ses Jon Edlund i 'Den store bagedyst' sammen med Emil Obel og Jasmin Gabay. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Her ses Jon Edlund i 'Den store bagedyst' sammen med Emil Obel og Jasmin Gabay. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
 

Vemodigt at flytte
Da Ekstra Bladet talte med Jon Edlund forud for flytningen til Skanderborg sidste år, glædede han sig meget, men han lagde heller ikke skjul på, at det var en smule sørgmodigt, at han skulle rykke teltpælene i Aarhus op.

- Det er vemodigt at skulle flytte på en eller anden måde, for Skanderborg føles som langt væk. Men jeg ser det som et nyt eventyr. Jeg glæder mig til at lære byen at kende, og jeg synes også, det er på tide, at der sker noget nyt, sagde han og fortsatte:

- Min storesøster sagde forleden: 'Der er jo ingen, der gider at komme og besøge dig. Det er alt for langt væk'. Men så er det godt, at jeg er så god til at bage og lave mad, så må jeg lokke mine venner og min familie lidt med det, så de gerne vil komme på besøg alligevel. Men det kan godt være, at jeg skal have mig en lille bil, så det er nemmere at komme rundt, sagde han med et grin og understregede, at det var den helt rigtige beslutning at flytte sammen med kærsten.

Kæmpe hype om Jon fra 'Den store bagedyst'

- Det går virkelig godt med os. Vi er virkelig glade for hinanden og er mega-forelskede. Der er ikke ægteskab og børn på vej dog. Vi har kun været kærester i seks måneder, så vi tager det stille og roligt, og nu flytter vi sammen, og så tager vi den derfra, sagde han dengang.

'Bagedyst'-deltageren er nu tilbage i Aarhus igen.

Jon Edlund deltog i 'Den store bagedyst' på DR i 2018. I 2019 var han med i 'Den store jule- og nytårsbagedyst'.