Kærligheden brast: - Vi er ikke længere kærester

Wafande er ikke længere sammen med kvinden, der er mor til hans datter

Wafande er atter en fri fugl, efter forholdet til Nafi Lisa Gravesen er gået i stykker. Foto: Linda Johansen
Wafande er atter en fri fugl, efter forholdet til Nafi Lisa Gravesen er gået i stykker. Foto: Linda Johansen

Tilbage i 2017 fortalte en stolt Wafande, at han og kæresten, Nafi Lisa Gravesen, var blevet forældre for første gang, da de havde budt deres lille pige velkommen til verden.

Men nu er kærligheden bristet mellem den kendte musiker og kæresten.

Det fortalte Wafande til Ekstra Bladet, da vi mødte ham på den røde løber til TV Prisen 2020 i Tivoli Hotel & Congress Center.

- Vi er desværre ikke sammen mere, og vi er ikke længere kærester. Sådan er det. Det fungerer, og vi er rigtig gode venner, sagde han og fortsatte:

- Vi har en god ordning og passer godt på vores barn. Det er dejligt, at vi kan finde ud af det sammen, sagde han videre.

Anders Lund Madsen skal snart ud på sit livs rejse sammen med en håndfuld andre kendisser. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Danske kendte Skal på sit livs rejse: Glæder sig til at komme væk fra alt

Har indstillet karrieren
I august sidste år fortalte Wafande - til manges store overraskelse - at han ville indstille karrieren i 2020, og det holder han fast i, fastslog han på den røde løber.

- Jeg har indstillet karrieren, ja. Jeg har turneret i ti år uden pauser overhovedet. Jeg har kørt jul, klub, festival og meget mere, og så blev jeg far i 2017. Jeg værdsætter tiden med min datter virkelig meget nu, sagde han og fortsatte:

- Jeg havde brug for at trække stikket og finde ud af, hvad jeg vil i mit liv, og derfor har jeg gjort det. Det er en virkelig god beslutning, sagde han videre.

DK MusikNYT Pladeselskab efter Wafandes chok-stop: Det er trist