Annonce:
Annonce:

Kage-dronning: Gemte sig på toilettet og kastede frokost op

Annemette Vos fortæller, hvordan hun i lige knap tre år kæmpede med spiseforstyrrelsen bulimi

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Et eventyr til Australien udviklede sig til en slem spiseforstyrrelse for kage-dronningen Annemette Voss.

Det fortæller hun i et indlæg på sin blog.

Annemette Voss boede på det tidspunkt hos en kvinde, som havde svære psykiske problemer, og som hun flere gange måtte tale fra at begå selvmord. Og da den unge Annemette ikke kunne håndtere sin følelser, begyndte hun at trøstespise.

- Lige omkring min 16 års fødselsdag, da jeg havde boet i Australien i 6 måneder, udviklede jeg bulimi. Det var et udtryk for mangel på kontrol over mine følelser – jeg havde ganske enkelt 'taget for meget ind' og nu måtte noget 'ud igen', skriver hun.

Scorer nyt tv-job - og det er ikke Blomsterbergs

Annonce:

Hun havde taget 20 kg på, da hun kom hjem fra Australien. Hun startede efterfølgende handelsskolen i Vejle. I starten gik det godt, men efter en fest, hvor hun kom til at kysse med den forkerte fyr, startede et helvede for vinderen af 'Den store bagedyst' 2013.

- Fra at være en populær pige i klassen med et (rimelig) velfungerende liv, fik jeg det forfærdeligt. Hele klassen vendte mig ryggen. Hverdagen på skolen gik med at deltage i timerne og i frikvarteret spiste jeg min mad på toilettet, hvorefter jeg så kunne kaste op i fred – uden nogen opdagede det. Faktisk kom og gik jeg på skolen – uden nogen rigtig opdagede mig – i ca. 6 måneder, skriver hun på bloggen.

Men da hun begyndte at få selvmordstanker, opdagede hendes forældre spiseforstyrrelsen og sendte hende i akut behandling.

Bagedystens grædekoner og -mænd: Derfor tuder de, når det hele går i kage

Siden har hun kun haft et enkelt tilbagefald som helt ung, og i dag har hun et virkeligt sundt forhold til mad. Hun er dog meget opmærksom på, at hun ikke falder tilbage til de dårlige vaner.

- Når jeg i dag møder voldsomme udfordringer i livet – som f.eks. da jeg blev skilt – er jeg opmærksom på at tager mine egne reaktioner alvorligt. Jeg mærker efter og 'holder øje med mig selv', så jeg sikrer mig, at jeg aldrig ender tilbage i det sorte hul min spiseforstyrrelse var.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: