Kan tjene millioner på hussalg: Smykke-dronning sælger sin villa

Julie Sandlau, der står bag smykke-firmaet af samme navn, har sat sin og ægtemanden Dennis' pragtvilla i Hellerup til  salg

Se billeder af huset her
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hvis der er nogen, der tænder helt vildt på en en storslået hvid luksus-villa på en af Danmarks bedste og dyreste adresser, nemlig Hellerup nord for København, så er muligheden der nu. Vel og mærket hvis man har pengepungen i orden. Smykke-designeren Julie Sandlau har nemlig sat sin fashionable villa til salg for 11.950.000 kroner. Hun kan dermed score adskillige millioner kroner i gevinst på salg af huset, som blev købt for 6,8 millioner kroner tilbage i 2006. Det oplyser Boliga.

Den smukke store villa ligger på Hartmannsvej og er 189 kvadratmeter stor. Og når villaen i dag er udbudt til lige under den dobbelte pris i forhold til 2006, skyldes det nok, at ægteparret har renoveret ejendommen helt ned til gulvbrædderne.

Sat i stand med specialfremstillede materialer
Ifølge salgsannoncen er huset sat i stand med moderne, specialfremstillede materialer og respekt for den traditionelle stil fra byggeåret, 1893, skriver Boliga.

Det stemmer meget godt overens med designerens filosofi for smykke-virksomheden. Her kombineres det  traditionelle nemlig også med nye trends i de mange forskellige smykke-designs, som Kronprinsesse Mary blandt andre bærer.

Julie Sandlau har erhvervet sig som selvstændig smykke-designer siden 00'erne, men tidligere har karrierekvinden også skaffet sig smør på brødet som model.

Se smykke-parrets Hellerup-villa her

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind