Karsten og Janni skal giftes

Rigmanden Karsten Ree har friet til den tidligere Oddset-babe

Karsten Ree har friet til Janni Christensen. De to lyder allerede som et ægtepar. (Video: Line Ritz)

De skændes, så det brager, når de toner frem i deres egen reality-serie. Men bag de hårde ord og toner gemmer sig vaskeægte kærlighed mellem Karsten Ree og Janni Christensen.

Det behøver ingen længere være i tvivl om. Den 69-årige rigmand har nemlig friet til den tidligere Oddset-babe. Og hun sagde selvfølgelig ja.

Det var i søndags – under optagelserne til anden sæson af programmet om Janni og Karsten – at han pludselig sagde de seks romantiske ord: ’Vil du gifte dig med mig?’

Rees dom over Janni: Hun har en brist

- Det kom helt bag på mig. Og så på produktionen. Der var ingen, der anede, at Karsten gik med den slags planer, siger en strålende glad Janni til Ekstra Bladet.

Frieriet skete under en rejse til Rees farm i Afrika, og da det forelskede par sad ude på savannen og fik en aftendrik foran det tændte bål, tog Kasten mod til sig.

- Det var meget romantisk. Og det utrolige var, at det begyndte at regne. I Afrika betyder det held. Regnen varede kun i et par minutter, så det var meget symbolsk, synes jeg, siger den kommende fru Ree.

Karsten Ree hader Jannis luderlook

Det var ikke kun Janni, der blev en smule befippet over Karstens ultimative kærlighedserklæring.

- Dem fra produktionen var helt ude af den og rendte rundt. Der var faktisk en af dem, der ramte bålet og fik ild i sine bukser, fniser Janni Christensen.

Janni har allerede fået en fornem ring af Karsten, og nu bliver det til en mere.

- Vi har aldrig vores smykker med til Afrika, så Karsten havde heller ikke en stor flot ring med til. Jeg fik en symbolsk metalring. Det var meget meget fint. Men jeg har fødselsdag i morgen, så hvem ved, siger den kommende brud.

Janni tester Karsten: - Mon jeg er der for pengene

Parret vil benytte Jannis fødselsdag til at fejre den glade begivenhed med deres nærmeste. Kun deres børn har fået nyheden om, at der er bryllup på dej.

- Jeg vil jo gerne stå hvid brud og giftes i en kirke. Den er Karsten med på. Og vi er enige om, at det skal være et lille intimt bryllup uden så mange mennesker, siger Janni Christensen og fortæller, at datoen endnu ikke er fastsat.

- Vi er jo først lige kommet hjem fra Afrika, siger hun.

Karsten Ree afslører: Jeg har også siddet i fængsel

Både Janni Christensen og Karsten Ree har tidligere været gift en enkelt gang tidligere. De mødtes i efteråret 2013 og sprang officielt ud som kærester i november samme år.

Deres forhold har siden været udsat for både modstand og forhindringer. Blandt andet har Rees gamle ven Axel Juhl-Jørgensen offentlig langet verbalt ud efter Janni. Og så har den tidligere Oddset-babe som bekendt afsonet en fængselsstraf på et år og tre måneder, som hun blev idømt for at have franarret en ældre, syg mand en million kroner og for forsøg på at sælge hans hus.

Karsten Ree: - Vi boller ikke i fængslet

Dramaet omkring fængslingen kunne følges i første sæson af reality-serien om parret, ’Janni og Karsten - kærlighed mod alle odds’.

Anden sæson af den voldsomt underholdende reality-serie har fået titlen ’Janni og Karsten - på fri fod’. Den havde premiere i sidste uge.

Andet afsnit af ’Janni og Karsten - på fri fod’ kan ses i aften klokken 21 på Kanal 5.

Senere på sæsonen kan Karsten Rees frier ses i ’Janni og Karsten - på fri fod’