Karsten Ree er startet i kræftbehandling: - Han er ved godt mod

Rigmanden bliver behandlet ambulant for kræft

Janni Ree støtter den mand, hun for nylig blev gift med. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

69-årige Karsten Ree er i denne uge begyndt på en seks uger lang behandling mod den kræft i blæren, han fik konstateret tidligere på året.

Karsten Ree har fået konstateret kræft i blæren. Danske kendte Karsten Ree har kræft

Tirsdag fik han første behandling og ifølge hans kone, Janni Ree, er alt gået efter planen.

- Karsten har det efter omstændighederne godt, siger hun til Ekstra Bladet.

- Og måske vigtigst af alt, så er han ved godt mod, siger Janni Ree, der blev gift med rigmanden ved et lynbryllup på rådhuset den 9. april ganske kort tid efter, at hans sygdom var blevet konstateret.

Danske kendte Karsten Ree og Janni lyngift på rådhus

Parret havde planlagt at holde en større bryllupsfest for venner og familie senere i denne måned, men det har Karsten Rees kræftbehandlinger indtil videre sat en stopper for.

Janni og Karsten blev gift på rådhuset den 9. april, men festen må de vente med. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Janni og Karstens bryllupsfest udskudt

- Men vi har lige været en tur i Nice, her inden han skulle i gang med sine behandlinger. Vi har solet os og slappet af. Det har været rigtig godt for ham, siger Janni Ree om rejsen, der sluttede mandag aften.

Janni og Karsten nød solen og hinanden i Nice. (Privatfoto)
Janni og Karsten nød solen og hinanden i Nice. (Privatfoto)

Siden tirsdagens behandling har Karsten Ree været hjemme for at sunde sig, men ellers passer han sit job og sine forretninger.

- Han synes, at det hjælper ham at arbejde. Så tænker man automatisk på noget andet end sygdom, og det er meget sundt, siger hun.

Louise Frevert og Janni Ree har kendt hinanden i 30 år. (Privatfoto). Danske kendte Janni på bagvendt polterabend