Karsten Ree hasteindlagt

Tirsdag blev Karsten Ree opereret akut på hospitalet, da hans nethinde havde løsnet sig

Karsten Ree blev tirsdag hasteopereret på hospitalet. Foto: Jonas Olufson
Karsten Ree blev tirsdag hasteopereret på hospitalet. Foto: Jonas Olufson

Janni Ree fik sig en grim overraskelse, da hun for to dage siden var med til begravelsen for musikeren Rasmus Berg kendt fra Den Gale Pose, der tirsdag i sidste uge gik bort i en alder af blot 45 år.

Midt under begravelsen i Skansekirkegårdens Kapel i Hillerød blev hun nemlig ringet op af sin mand, Karsten Ree, der kunne fortælle hende, at han var blevet hasteindlagt, og at han inden for kort tid skulle opereres for en alvorlig nethindeløsning i øjet.

Det fortæller Janni Ree til Ekstra Bladet.

- Midt under begravelsen bliver jeg kimet ned, og jeg får så at vide, at Karsten er blevet hasteindlagt, og at han skal opereres inden for kort tid. Han havde flere dage forinden følt, at der var noget galt med hans højre øje. Han havde problemer med at se, og det var, som om lå en hinde over øjet, siger Janni Ree.

Blandt andre Jokeren og Burhan G deltog i begravelsen. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Danske stjerner i tårer efter vens pludselige død: - Det er så tragisk

- Jeg havde så sagt til ham, at jeg syntes, at han skulle se at gå til øjenlægen, og det gjorde han så den dag, jeg var til begravelse. Her fik han at vide, at han skulle direkte på hospitalet og opereres, og det skulle gå rigtig stærkt, fordi der var risiko for, at han mistede synet, da hele nethinden havde rykket sig. Det kan man blive blind af, tilføjer hun.

Karsten og Janni dagen inden Karsten blev indlagt. Privatfoto
Karsten og Janni dagen inden Karsten blev indlagt. Privatfoto
 

Måtte droppe gravøl
Janni Ree blev derfor nødt til at tage direkte ud til Glostrup Hospital, hvor Karsen Ree var indlagt, og hun gik derfor glip af gravøl til Rasmus Bergs begravelse, som hun ellers havde planlagt at tage med til.

- Jeg skulle jo egentlig videre til gravøl, så det var frygteligt at få den besked midt i det hele, for jeg var i stedet nødt til at køre direkte ud til Glostrup Hospital for at være ved Karsten. Der er simpelthen sket så mange ulykker på det seneste, lyder det fra Janni Ree.

- Jeg går normalt aldrig ud, siger Janni Ree. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Janni Ree i grimt fald: - Jeg er blå og lilla

Umiddelbart efter begravelsen hastede hun til Glostrup Hospital, hvor Karsten var indlagt. På sygehuset blev operationen hurtigt sat i gang.

- Han skulle ligge helt stille i et par timer, og så blev han opereret. Operationen gik rigtig fint. Karsten var indlagt natten over, men nu er han kommet hjem. Han har dog rigtig mange smerter, er svimmel og meget træt. Så han har det ikke særlig godt. Han går med klap for øjet lige nu og skal gøre det i noget tid, men lægerne er rigtig positive og optimistiske, lyder det fra Janni Ree.

Søster også indlagt
En ulykke kommer dog som bekendt sjældent alene. Samme dag som Karsten Ree blev indlagt, fik Janni Ree nemlig også besked om, at hendes søster var blevet indlagt med en punkteret lunge efter en brystoperation.

Den besked fik hun også under Rasmus Bergs begravelse.

- Min søster havde fået lavet en brystoperation dagen før, og efterfølgende havde hun følt, at brystet sad mærkeligt, og hun havde haft mange smerter om natten. Hun bliver akut indlagt, og lægerne fandt ud af, at hendes lunge var punkteret, fordi der var blevet stukket et hul på fire centimeter i forbindelse med operationen. Hun har nu gennemgået operation og er stadig indlagt. Det er alvorligt, for sådan noget kan man dø af. Men jeg kan tale med hende, og så er lægerne i gang med at vurdere, om hun skal opereres igen, eller om de har gjort nok.

Janni Ree sammen med sin søster. Privatfoto
Janni Ree sammen med sin søster. Privatfoto
 

Janni Ree er efter alle de ubehagelige oplevelser meget påvirket og rystet.

Danske kendte Dramaet eskalerer i populært program: - Hun går så meget amok

- Det er selvfølgelig rigtig hårdt, for det er mange ting, der sker lige nu. Jeg har for nylig mistet min far og min hund, og nu sker det her så. Men det, der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere. Jeg kan dog godt mærke, at jeg lige skal meditere lidt, trække vejret og passe på mig selv i de her dage. Jeg er meget bekymret for Karsten, og jeg er hele tiden på vagt i forhold til, hvordan det går med ham. Så den næste tid har jeg aflyst mine ting for at tage mig af ham og min søster.

Danske kendte Janni Ree knust af sorg: Han blev kun seks år

Torsdag formiddag skal hun med Karsten til tjek på Glostrup Hospital. Her skal lægerne vurdere, hvorvidt operationen får konsekvenser for Karsten Rees syn.

- Vi håber og beder til, at det hele ser ud, som det skal. Efter planen skal Karsten opereres igen om seks uger. Han har fået olie og en speciel ring i øjet. Det skal så ud om seks uger, og så skulle det gerne være overstået. Men nu må vi se, hvad lægerne siger, når vi kommer derind senere, lyder det fra Janni Ree.

Du kan læse mere om Karsten og søsterens indlæggelse på Janni Rees blog.

1 af 2 - Jeg er meget bekymret, lyder det fra Janni Ree.
2 af 2 Karsten Ree blev tirsdag hasteopereret på hospitalet. Foto: Jonas Olufson