Kendis laver auktion på luksuslejlighed

Dennis Knudsen vil fyre 260 kvadratmeter af i Remee-resort i Tyrkiet til højestbydende

De kendtes stylist, Dennis Knudsen er i fuld gang med at rydde op i sit bagland. Først meldte han ud, at han lukker sin hotte salon med 15 ansatte i indre København, og nu er turen kommet til en af hans luksuslejligheder i Oasis Club i Tyrkiet - det hippe resort hvor grevinde Alexandra residerede med Martin Jørgensen, og stedet hvor kendisserne og de rige flokkes om Remee.

Dennis var lutter smil, da han åbnede sin restaurant omgivet af afklædte mænd. I dag har han fået regningen. Arkivfoto: Anthon Unger Underholdning Dennis Knudsen åd og drak for 1,9 mio. på 32 dage

- Den skal fyres af nu. Jeg skal have ryddet op og videre med mit liv. Når jeg senere på sæsonen melder ud, hvad jeg skal i udlandet, vil man forstå det. Lejligheden er vurderet til 2,5 mio kr., men jeg starter min auktion ved 1,2 mio kr. Min agt er at sælge til. højestbydende, og min plan er, at det skal være i orden inden for en måned, erklærer Dennis Knudsen.

Skomager bliv ved din læst, hedder et gammelt ordsprog, og det ville Knudsen nok ønske, at han havde lyttet til lidt tidligere, for pengene er fosset ud af kassen de senere år - blandt andet ved det fejlslagne restaurant og natklub-projekt. Så stylisten har nok adskillige gode grunde til at ønske ar rydde op i baglandet. Regnskaberne er ikke, hvad de har været.

En særdeles fit dennis Knudsen er klar til at flyve og fare rundt i Europa. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Dennis Knudsen: Lukker butikken, men beholder de kongelige

- Oprindeligt købte jeg tre lejligheder nede i Oasis, fordi det var meningen, at jeg skulle holde kurser, hvor kvinder kunne blive forkælet i luksus, mens de lyttede til foredrag og den slags. Men det endte helt ulideligt, så jeg solgte den ene til grevinde Alexandra og Martin Jørgensen. Men nu skal nr. to altså også væk. Så hurtigt som muligt.

Ifølge Dennis Knudsen kan folk byde ind på Facebook, hvis de vil byde ind på den store lejlighed med i hvert fald otte sengepladser.

Dennis Knudsen og Karina Hegaard blev et FOR umage par. Foto: Anthon Unger Danske kendte Dennis Knudsen: Jeg har været for naiv og godtroende