Kendis-søn: Mor hjalp med sex-scener

Hjælpen kom fra uventet kant, da Oscar Hjortshøj Bilsbo for nylig skrev en sex-novelle

Oscar Hjortshøj Bilsbo er aktuel med ny sex-novelle i 'Mandefantasier'. Privatfoto
Oscar Hjortshøj Bilsbo er aktuel med ny sex-novelle i 'Mandefantasier'. Privatfoto
Følg Danske kendte

De færreste unge vælger frivilligt at tage sex-snakken med mor eller far, når man kommer i den alder, hvor det bliver aktuelt.

Det var ikke desto mindre det, Oscar Hjortshøj Bilsbo tyede til, da han takkede ja til at skrive en historie til novellesamlingen 'Mandefantasier', som pr-agenten Elisa Lykke står bag. 

21-årige Oscar Hjortshøj Bilsbo, der er søn af komiker Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo, er den yngste af syv kendte mænd, der medvirker i bogen med deres sexfantasier.

Oscar Hjortshøj fortæller, at han ikke skulle bruge lang tid på at tænke over tilbuddet, da Elisa Lykke præsenterede ham for idéen.

- Det tog mig ikke lang tid at takke ja til at være med, men det gav mig også enorm meget frihed til at skrive lige, hvad jeg ville, fordi historierne er anonyme, siger han.

Oscar Hjortshøj ses her i en lidt yngre udgave sammen med sin far, komikeren Lars Hjortshøj. Foto: Rumle Skafte
Oscar Hjortshøj ses her i en lidt yngre udgave sammen med sin far, komikeren Lars Hjortshøj. Foto: Rumle Skafte
 

Akavet snak
Den unge kok, der til dagligt arbejder på restaurant Esmée på Kongens Nytorv i København, er glad for sin families store støtte og hjælp under skriveprocessen.

- Vi spiser middag sammen hver søndag, hvor hele familien samles og catcher op. Her fortalte jeg dem så, at jeg skulle skrive en sex-novelle, og min mor syntes bare, det var megafedt, siger Oscar Hjortshøj og fortsætter:

- Jeg havde slet ikke regnet med, at min mor skulle guide mig igennem sex-scenerne i historien, men efter at have læst den sagde hun: 'Det kan ikke alt sammen være forspil, Oscar, du skal skære mere igennem og gå direkte over til det, du vil fortælle'. Den havde jeg ikke set komme, griner han.

Hvis Oscar Hjortshøj Bilsbo virker bekendt, kan det have noget at gøre med, at kendis-sønnen tidligere har medvirket i ottende sæson af 'Klovn', hvor han spillede rollen som Lars Hjortshøjs søn.

Har du lyst til at læse mere om de kendte mænds hedeste sexfantasier i den nye bog, har du nu mulighed for at træde inden for i et univers, der er de fleste forundt. Læs mere lige her

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller