Kendis vil ikke være kriminel på grund af rugemor

Dennis Knudsen er vred over dansk forbud, når nu både svenskere, briter og amerikanere kan

Ingen skalæ bestemme, om jeg skal være far, siger Dennis Knudsen. Foto: Privat
Ingen skalæ bestemme, om jeg skal være far, siger Dennis Knudsen. Foto: Privat

- Uanset om det er legalt eller ej, vil jeg være far, og det kommer til at ske via rugemor. Den beslutning har jeg truffet. Men da jeg så nødigt vil stemples som kriminel, kommer det til at ske i udlandet.

Masser af bøsser har fået børn med rugemødre, påpeger Dennis Knudsen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Masser af bøsser har fået børn med rugemødre, påpeger Dennis Knudsen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
 

Den kendtes stylist, Dennis Knudsen, har igennem de seneste 18 år ønsket at blive far. Den homoseksuelle frisør har 'arbejdet' sammen med seks kvinder/veninder i forsøget på at få et barn, og han har brugt hundred-tusindvis af kroner på kunstig befrugtning og ægopsætning. Men nu skal det være slut. Han tager skeen i den anden hånd og vil nu koncentrere sig om at finde en rugemor til et eller helst to børn, som skal være hans egne.

Danske kendte Kendis laver auktion på luksuslejlighed

- Nu har svenskerne legaliseret rugemor-ordningen. Og det er tilladt i USA, England dog Ukraine. Hvorfor er vi så langt bag efter i Danmark?. Jeg har svært ved at se, at danske lovgivere skal gøre sig til dommere over, om jeg skal være far. Men man har altså valgt at det er kriminelt at finde en rugemor her i landet, og det forstår jeg ikke. Jeg vil ikke ligge samfundet til last med mit ønske. Jeg skal nok selv betale, og vi er mange potentielle forældre i Danmark, der har det på samme måde.

Dennis var lutter smil, da han åbnede sin restaurant omgivet af afklædte mænd. I dag har han fået regningen. Arkivfoto: Anthon Unger Underholdning Dennis Knudsen åd og drak for 1,9 mio. på 32 dage

Knudsen går bestemt ikke ind for udnyttelse af fattige kvinder i Den tredje Verden, men vil benytte sig af etablerede bureauer med et godt ry og en god sikkerhed - for både rugemor, barn og ham selv.

- Masser af bøsser har fået barn på den måde, og både de og børnene lever fint. Tænk bare på Elton John eller Ricky Martin. I min optik skal der bare være fuld åbenhed om det, og barnet skal selvfølgelig vide, under hvilke omstændigheder det er blevet til. Hemmelighedskræmmeri i den sammenhæng er roden til alt ondt.

Men det piner ham, at han skal til udlandet, for ikke at få prædikatet: 'Kriminel'

Dennis Knudsen er ved at træne sig op til en ny Ironman. (Privatfoto). Danske kendte Dennis Knudsen: Derfor har jeg yoyo-vægt

- Hvis der tages højde for både rettigheder og tarv, fatter jeg ikke det fortsatte danske forbud. Men jeg kan selvfølgelig bare flytte ned til at afrikansk landsby, få fire koner og en masse børn, så er det hele løst, griner han højlydt.