Kendiskvinder i topform: Se os i bikini

Med sommerens sol følger de obligatoriske badetøjs-selfies

Bikini foroven, kjole forneden. Medina sparkede badetøjssæsonen i gang på den røde løber. (Foto: Jonas Olufson)
Bikini foroven, kjole forneden. Medina sparkede badetøjssæsonen i gang på den røde løber. (Foto: Jonas Olufson)

Det er snart en lige så fast tradition hver sommer som danske jordbær, grillpølser og rosévin. Kendte kvinder hopper i bikinien og lægger selfies på Instagram til glæde og/eller inspiration for andre solhungrende badedyr.

Også i år har den forrygende start på sommeren lokket bikinibillederne frem.

Anne Gadegaard har tidligere været en af de faste deltagere i 'bikinikrigen' på sociale medier med sine ofte ganske vovede bikinibilleder. I år er den 24-årige blogger mere afdæmpet i sit udtryk. Hun har været på stranden og deler venligt en halv selfie fra strandtæppet.

Sangerinden Medina er generelt ikke nærig med at vise hud, og selv når hun er omringet af gudbarn og håndklæder, forstår man hvorfor.

Modellen Mathilde Gøhler er på grund af sit arbejde iklædt badetøj en stor del af året, mens vi andre går rundt pakket godt ind. Denne dag i badetøj var alligevel bedre end andre, forstår man på hendes ledsagende tekst til billedet.

Helena Christensens version af bikinibilledet er i sort/hvid og med en brusende flod i baggrunden, intet mindre. 

Pilatestræner Gunnvør Dalsgaard må siges at være en omvandrende reklamesøjle for sit eget træningsprogram.

Nanna som nummerpige på Københavns Rådhus. (Privatfoto). Danske kendte Bikinikriger rystede røv foran Pia K.

Billedet her fik flere til at beskylde Nanna Sørensen for at have brugt for meget Photoshop. (Foto: Athletesphotography.dk) Danske kendte Bikini-kriger beskyldt for Photoshop

Bikinimodellen Nanna priser sig lykkeligt over, at der findes gummicovers. (Privatfoto). Danske kendte Bikinidronning kørte ti kilometer med telefon på taget