Annonce:
Annonce:

Kendispar skal skilles

Lars Hjortshøj og hans kone, Tina Bilsbo, skal skilles

Parret skal skilles efter 26 år sammen. Foto: Mogens Flindt
Parret skal skilles efter 26 år sammen. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Efter 26 år som par skal komikeren Lars Hjortshøj og hans kone, tv-vært Tina Bilsbo, skilles.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

'Efter et langt og lykkeligt ægteskab har vi besluttet, at vi skal skilles. Vi er taknemmelige for, vi fik 26 rigtig gode år og to dejlige børn sammen,' lyder det fra parret i meddelelsen, der fortsætter:

'Som så mange andre par, der står midt i livet, var vi begyndt at leve et parallel-liv og deler ikke længere de samme drømme om en fælles fremtid, så vi ser ikke andre muligheder end at gå fra hinanden,' skriver de videre.

Parret har begge delt den triste melding på deres Instagram-profiler, hvor de ligeledes har delt et billede, hvor de står sammen og smiler.

Annonce:

Skilles i respekt
Parret tilføjer, at skilsmissen sker i 'al kærlighed og respekt', og at de nu prøver at støtte hinanden og deres børn i den svære tid, de går igennem.

'Vi skilles i al kærlighed og respekt og prøver at støtte hinanden i en svær tid. Vi ønsker at værne om vores privatliv og vores nærmeste og derfor har vi ikke yderligere kommentarer,' lyder det afsluttende.

Parret er begge blandt andet kendt fra 'Klovn', hvor de har spillet mand og kone. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Parret er begge blandt andet kendt fra 'Klovn', hvor de har spillet mand og kone. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Parret blev gift i 2002, og sammen har de sønnen Oscar og datteren Emma.

De to mødte hinanden igennem arbejdet, da Bilsbo var vært på programmet 'Puls' på TV 2 og derigennem blev introduceret til komikeren.

Annonce:

- Lars og jeg arbejdede tæt på hinanden, og derefter lå der nogle gange en lille post-it-seddel på mit skrivebord fra ham. Jeg havde faktisk en kæreste på det tidspunkt, men Lars var meget tålmodig. Da jeg ikke længere havde en kæreste, ringede jeg til Lars og sagde, at nu var der orden i tingene, og han måtte gerne invitere mig rigtigt ud, har Bilsbo tidligere fortalt til Alt for damerne om, hvordan forholdet til Lars Hjortshøj langsomt udviklede sig til mere.

Lars Hjortshøj har i mange år været en succesfuld komiker, men at være en god far er langt vigtigere for ham. Læs mere om det her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør første afsnit af Ekstra Bladets nye, ugentlige podcast med Anna Thygesen herunder. Afsnitter handler om sms-pressemødet og om Henrik Qvortrup, der er sprunget ud som feminist.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: