Kendt dansk grevepar skal skilles efter 10 års ægteskab

Caroline og Michael Ahlefeldt skal skilles, og greveparret oplyser i en pressemeddelelse, at de skilles som gode venner

Her deltager grevinde Caroline og grev Michael Ahlefeldt i Prins Joachim og Marie Cavalliers bryllup i Møgeltønder Kirke i 2008. (Foto: Peter Hauerbach)
Her deltager grevinde Caroline og grev Michael Ahlefeldt i Prins Joachim og Marie Cavalliers bryllup i Møgeltønder Kirke i 2008. (Foto: Peter Hauerbach)
Følg Danske kendte

Det er ikke kun i udlandet, at kendisser i denne tid bliver skilt på stribe. Først var det Brad Pitt og Angelina Jolie, så kom skilsmissen kort efter til Liev Schreiber og Naomi Watts, og her i Danmark melder det kendte grevepar Caroline og Michael Ahlefeldt fra Egeskov Slot nu ud, at de skal skilles efter 10 års ægteskab.

Greveparret oplyste selv om skilsmissen i en pressemeddelelse, hvor de understregede, at skilsmissen er sket uden dramatik.

- Det er med beklagelse, at vi må meddele, at vi denne sommer har besluttet, at vores ægteskab skal ophøre. Det hele er foregået ganske udramatisk, og vi ser med fortrøstning på fremtiden, skriver parret, der sammen har to børn.

Stolte af deres tid sammen
- Og vi vil altid være stolte af alt det, vi i fælleskab har skabt i denne vigtige periode af vores liv, lyder det i pressemeddelelsen.

Caroline og Michael Ahlefeldt oplyser i øvrigt, at de ikke ønsker at udtale sig yderligere omkring skilsmissen:

- Af hensyn til vores to små børn er det ikke muligt, at vi kommer til at knytte yderligere kommentarer til denne meddelelse. Eventuelle henvendelser om dette private anliggende vil derfor ikke blive besvaret, lyder det. Greveparret understreger dog, at de fortsat har et stærkt bånd mellem sig.

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.