Annonce:
Annonce:

Kendt dansker giver orgasmer på tv

Lai Yde viser i aftenens afsnit af 'Til middag hos', hvordan man giver en full body orgasm

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Dansk skuespiller taler ud: Min søn slog mig

Lai Yde afslører: Kæresten føder ikke på hospitalet

Mie Moltkes eks skal være far igen: 'Det er røvsvært'

I tirsdagens afsnit af 'Til middag hos' bliver seerne inviteret indenfor hos skuespilleren Lai Yde, der præsenterer sine gæster, Cath Danneskiold-Samsøe, Heino Hansen og Laura Lindahl, for en lidt alternativ form for underholdning.

Her viser han dem nemlig, hvordan man udfører en full body orgasm. Og Lai Ydes kæreste, Marieke Kouwenhoven, får selvfølgelig lov til at være prøvekanin.

Annonce:

- Full body orgasm handler om energi, og når man starter energi, så kan man ikke rigtig styre det. I stedet for at orgasmen kun ligger her (underlivet red.), så kan man guide den ud i resten af kroppen. Til sidst vil man kunne give en orgasme bare ved at røre forskellige energipunkter, for eksempel tæerne, forklarer Lai Yde til sine gæster i programmet.

Skal være far igen kun et år efter skilsmisse

Efterfølgende begynder Lai Yde så at demonstrere på sin kæreste, hvordan man giver en full body orgasm.

- Der er forskellige måder at røre på. Man kan også slå. Man kan nive, som giver de her stød. Og så har vi det næste, og det er det, der begynder at være interessant, som er det næste univers. Og det man så gør, det er, at man bruger det magnetiske felt, der er rundt om kroppen, fortæller Lai Yde.

Imens han udfører de forskellige ting, kan man se, at hans kæreste begynder at ryste, ligesom hun også begynder at stønne, for til sidst at få en orgasme.

47714410.jpg

Er grænseoverskridende
Under seancen ser Lai Ydes gæster måbende til, og det er ikke alle, der er lige begejstrede for, hvad de ser.

Annonce:

- Det er meget, meget grænseoverskridende. I hvert fald for mig. Jeg føler mig ikke komfortabel med det. Det er lidt svært at dele den intimitet, og for mig føles det, som om det er en form for indirekte seksuel trekant. Det er svært at forklare med ord, fordi jeg er chokeret, fortæller Cath Danneskiold-Samsøe.

Heino Hansen synes derimod, det er sjovt, men han ved alligevel ikke, hvor han skal kigge hen, mens situationen udspiller sig.

De kendtes sommertradition: Se hvad 'Vild med dans'-stjernen gør med sønnen

- Som gæst sidder man jo bare og tænker: Hvad forventes der af mig? Skal jeg give en hånd med, eller skal jeg bare nyde forestillingen? Jeg har glemt drikkepengene, så jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, siger Heino Hansen med et grin efter underholdningen og fortsætter:

- Han slår hende og lægger et knæ op på hende, og jeg sidder bare og ringer 112 nede i lommen og tænker, hvor langt skal vi gå. Jeg trækker vejret og lader slaget gå sin gang.

Du kan se Lai Yde give full body orgasm her:

Vil ikke selv prøve
Laura Lindahl er også lettere skeptisk overfor underholdningen.

Annonce:

- For mig er det ikke helt rationelt, at en kvinde får en orgasme, fordi hendes mand kører hånden, ikke engang rører hende, men bare sender energier mod hendes lår, siger hun undrende.

Da Lai Yde spørger gæsterne, om de har lyst til at prøve en full body orgasm, er svaret da også klart. Det er der ingen af dem, der har lyst til.

Vild med dans-par skilt: Nu er han blevet far igen

- Jeg skal ikke nyde noget af at prøve det der, selvom det selvfølgelig er fristende i forhold til at få afkræftet, at det ikke ville virke på mig, for jeg tror, at man skal tro på det, før det virker, lyder det fra Laura Lindahl.

- Det er for grænseoverskridende for mig, tilføjer Cath Danneskiold-Samsøe.

46534764.jpg 

Vil vise energier
Til Ekstra Bladet forklarer Lai Yde mere om, hvorfor han valgte at underholde sine gæster med full body orgasm.

Annonce:

- Min idé med at være med i showet var jo at vise, hvad energi er, og få mine gæster til at forstå dybere aspekter af energi. Jeg havde dog regnet med, at det ville blive mere intimt. Vi kom ikke så tæt på hinanden, fordi de tre andre sad som skræmte stakler over i sofaen, og fordi der var kort tid. Det var fascinerende for dem, men de var også forskrækkede, siger han til Ekstra Bladet.

Mie Moltkes eks skal være far igen: 'Det er røvsvært'

Ifølge Lai Yde forstår han dog godt gæsternes reaktion.

- De havde den samme reaktion, som jeg selv havde for ti år siden. Man tænker jo, at det ikke kan være rigtigt, og at det er langt ude, og det er det også. Men jeg ville gerne vise, at der er en større og mere følsom verden, siger han.

Årets skilsmisser: De gik fra hinanden i 2015

Hvordan har din kæreste det med at skulle være så intim på tv?

- Det har hun det helt fint med. Det er måden, vi mødte hinanden på i sin tid, og det er en selvfølgelighed i vores verden. Jeg var dog ked af, at det gik så hurtigt, som det gjorde under optagelserne, for der var ikke tid nok til at blive rigtig intim.

Ikke mere tv
Ifølge Lai Yde bliver hans deltagelse i 'Til middag hos' sidste gang man ser ham på tv.

Annonce:

- Jeg siger aldrig ja igen. For i sådan et tv-program er der en meget stram model, som man ikke kan bryde ud af. Formen tillader ikke dybde, som jeg gerne vil vise. Så jeg er færdig med reality, lyder det fra Lai Yde.

Karsten Ree er kendt for sin nærighed - men nu punger han ud

Tidligere har Lai Yde været en del af programmet 'Sex, Lai og Mie', hvor han sammen med sin daværende kone, danseren Mie Moltke, hjalp par med deres sexliv.

Her fortalte han også, hvordan han er ivrig tilhænger af den buddhistiske erotikform tantra.

Dansk skuespiller taler ud: Min søn slog mig

Du kan se 'Til middag hos' tirsdag aften klokken 19.00 på TV3.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: