Kendt designer sætter luksus-sommerhus til salg: Så vild er prisen

Den danske kendte designer Naja Munthe har sat sit luksus-sommerhus til salg

Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Fra lysestager og dækservietter til hendes mest kendte område: tøj. Designeren Naja Munthe har tegnet utallige toppe, bukser og nederdele.

Men angiveligt begrænser god smag sig ikke til et enkelt område. For i hendes nordsjællandske Vejby-sommerhus - der netop er blevet udbudt til salg - er der ifølge salgsopstillingen "et væld af lækre detaljer". Det skriver Boliga Kendte.

Så hvis man drømmer om at feriere i et 115 kvadratmeter stort træhus på en grund direkte ud til skrænten mod vandet, så er det med at begynde jagten på de 9.800.000 kroner, som fritidsboligen koster.

For de mange penge får man ikke kun en exceptionel udsigt. Her er også en terrasse på 130 kvadratmeter, udendørsbruser, et udhus og så følger der en nøgle med, så man kan bruge grundejerforeningens private strand.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Foto: Ivan Eltoft Nielsen
 

Tjente kassen på boligsalg: Her bor Søren Fauli nu

Seks meter til loftet
Med udsigt til havet er der et stort hovedrum med seks meter til loftet. Her er der køkken, spiseplads og stue i et. Ligesom der er adgang til husets master bedroom, hvor man kan gå videre til badeværelset med badekar. Dertil kommer flere soveværelser.

Naja Munthe stiftede Munthe Plus Simonsen med Karen Simonsen i 1994. Mærket blev hurtigt en succes, men plus blev til minus i 2009, hvor Naja Munthe købte sin partner ud af firmaet.

Fem år senere blev det mærket relanceret som Munthe - og så driver Naja Munthe i dag også boligmærket Casa De Luxe by Naja Munthe.

Du kan se flere billeder af sommerhuset her.