Kendt DR-profil har sagt op

Den kendte tv-vært og nu forhenværende P3-redaktør Adam Duvå Hall har sagt op hos Danmarks Radio. Han understreger, at det ikke skyldes de kommende nedskæringer

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt
Følg Danske kendte

I december 2015 blev det annonceret, at tv-værten Adam Duvå Hall var ansat som ny redaktør hos P3 med ansvar for satire og udvikling.

Men nu er samarbejdet slut. Det afslører Adam Duvå Hall over for Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han selv har sagt op, og at beslutningen blev taget før medieudspillet blev lagt frem, hvor regeringen ønsker at beskære blandt andre Danmarks Radio.

- Jeg har ikke råbt op om det, fordi jeg ikke orkede en mistanke eller snak om, at det nok handlede om medieforliget. For det gør det ikke. Jeg skulle bare videre, og så er det tilfældigvis faldet sammen med det her, fortæller Adam Duvå Hall.

Adam Duvå Hall tilbage til P3

Han har allerede haft sin sidste arbejdsdag og mangler med egne ord blot at give en farveløl.

- Det er foregået meget fredeligt alt sammen. Det var et godt tidspunkt nu. Også for kanalen. Det har været to gode og hårde år, hvor vi også har oplevet at være under belejring. Det har været en sjov tid at være krigsminister i, griner han.

Adam Duvå Hall er færdig på DR. Foto: Mogens Flindt
Adam Duvå Hall er færdig på DR. Foto: Mogens Flindt

Blandt andet røg Adam Duvå Hall og resten af P3 i skudlinjen, da programmet LOL DK blev kritiseret for at give frit lejde til dybt racistiske jokes.

Selv om den nu tidligere redaktør understreger, at han tror på en fremtid for satiren, så erkender han også, at den er under pres.

- Hvis man isolerer satiren, så vil jeg sige, at den er under pres helt generelt, fordi alt, der laves, skal diskuteres i knæ. Der skal kun én utilfreds Facebook-kommentar til for, at der opstår en større diskussion, som får alle mulige til at ryste på hånden, og det synes jeg er problematisk, siger han.

Populær tv-vært er blevet far igen

Hvad der nu skal ske, ved Adam Duvå Hall ikke. Han afholder i disse dage talrige møder for at finde ud af, hvilken retning karrieren skal gå.

- Jeg var på DR i mange år, så var jeg på TV3 og så tilbage. Jeg har opereret meget i de klassiske formater og måder at udkomme på, så nu er jeg bare interesseret i, hvad der foregår andre steder. Jeg ved endnu ikke, hvad der skal ske. Andet end at jeg vil se tiden an, siger han og slutter af.

- Du kan bare skrive, at folk kan ringe, hvis de har fede idéer, så drikker vi en kop kaffe.

Så meget tjener Falktoft og Bjerre

Morten Resens nye liv: Så meget tjener jeg

Bellaiches farvel til tv: - Som om nogen giver en fuck!

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.