Kendt DR-vært stopper efter 12 år på skærmen

Den populære Deadline-vært Nynne Bjerre Christensen stopper efter 12 år på skærmen

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto

- Jeg stopper på Deadline,

sådan lyder det fra den 42-årige DR-vært Nynne Bjerre Christensen. Efter 12 år på skærmen og over 1000 udsendelser, har hun valgt at stoppe på toppen og få mere tid med sine børn. Det skriver hun i et opslag på Facebook.

- Det er verdens bedste job, så det giver sig selv, at det er svært, og har taget lang tid, at komme til den beslutning, skriver hun.

Det skal hun lave nu
Nynne Bjerre Christensen siger farvel til DR, så der er mere tid til børn. Sammen med journalist og tidligere redaktør på Deadline, Simon Andersen, har hun i alt tre børn.

Det er blevet til mange timer i DRs lokaler til langt ud på aftenen, og det har fået værten til at tage springet som selvstændig og arbejde freelance.

-  Der er så mange aftener, hvor jeg ikke har puttet dem. Og nu må det være nok.
Jeg har besluttet at fortsætte som freelancer, lave nogle konferencer, projekter og skrive en bog, skriver hun i sit opslag.

12 år på skærmen
Siden 2005 har Nynne Bjerre Christensen været en fast del af værtsteamet på nyheds og debatmagasinet Deadline. Teamet består nu af fire værter. Lotte Folke Kaarsholm, Sigge Winther Nielsen, Niels Krause-Kjær og Jacob Rosenkrands.

Martin Krasnik valgte sidste år også at sige farvel til Deadline. Han skiftede til Weekendavisen.

Nynne Bjerre Christensen stopper på Deadline i midt juli