Kendt natklubejer dater Lykke May: - Hun er fantastisk

Modellen Lykke May har slået benene væk under Patrick Peitzsch, der er medejer af natklubben 'Jupiter' i København

Lykke May ser ud til igen at have fundet kærligheden efter bruddet med Nicki Bille. (Foto: All Over).
Lykke May ser ud til igen at have fundet kærligheden efter bruddet med Nicki Bille. (Foto: All Over).

Efter det forliste forhold til fodboldspilleren Nicki Bille dater den 33-årige model Lykke May nu Patrick Peitzsch, der er medejer af den kendte natklub Jupiter i centrum af København.

Det bekræfter natklubejeren over for Ekstra Bladet:

- Jeg har ikke fået spurgt, om hun vil være kærester endnu, men overvejer snart at gøre det - hun er nemlig fantastisk!, svarer Patrick Peitzsch i en SMS til Ekstra Bladet.

- Så I dater?

- Det kan man vel godt kalde det.

Nicki Bille og Lykke May går fra hinanden

På ferie på Grønland
Modellen og natklubejeren er for tiden på ferie sammen på Grønland, hvor de nyder hinandens selskab. Og Patrick Peitzsch, der er i midten af 20'erne, har lagt flere billeder ud på sin Instagram-profil af de to sammen.

Udover billederne fra Grønland er der på klubejerens Instagram-profil et billede af Lykke May, som er taget for en måned siden.

Parick Peitzsch har Jupiter sammen med Anthon Louis Madsen.

Klubben har tidligere fået opmærksomhed i medierne - blandt andet for at skrive i en Facebook-indbydelse til en event på Jupiter, at 'fester kræver minimum tre ting - dig, alkohol og stoffer'.

Natklub: Vores fest kræver stoffer

Nicki Bille: Hun var ikke god for mig
Med turen til Grønland og Patrick Peitzschs' kommentar til Ekstra Bladet ser Lykke May dermed ud til at have fundet kærligheden igen, efter at hun og fodboldspilleren Nicki Bille brød med hinanden sidste år.

I november bekræftede Nicki Bille bruddet på sin Facebook-profil, og i starten af februar trak han overskrifter med følgende udtalelse om deres forhold:

- Det bedste, der er sket for mig, er, at Lykke og jeg ikke er sammen. Det er det virkelig. Hun var ikke god for mig. Nu er jeg alene og kan fokusere udelukkende på fodbold, sagde han i et interview med B.T.

Nicki Bille om Lykke May: 'Hun var ikke god for mig'