Kendt sanger single efter ti år

Michael Falch og Anita Olsen er ikke længere sammen

Michael Falch og Anita Olsen var sammen i ti år. Foto: Benjamin Kürstein
Michael Falch og Anita Olsen var sammen i ti år. Foto: Benjamin Kürstein

Det går op og ned i showbiz - og det kan det også gøre i private kæresteforhold.

Det har sangeren Michael Falch og hans kæreste, Anita Olsen, også mærket.

Michael Falch bebuder en ny turné i 2019 med 33 annoncerede koncerter. Syv er udsolgt. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Dansk rockstjerne scorer millioner

Parret er flyttet fra hinanden, efter at de for nylig solgte deres bondehus ved Korsør for 5,5 millioner kroner.

- Anita og jeg har efter ti gode år sammen besluttet at fortsætte hver for sig. Vi blev efterhånden mere og mere kammerater og dermed mindre og mindre kærester, forklarer Michael Falch til Ekstra Bladet.

Michael Falch er nu flyttet i lejlighed på Frederiksberg. Foto: Jonas Olufson
Michael Falch er nu flyttet i lejlighed på Frederiksberg. Foto: Jonas Olufson
 

Den 62-årige sanger understreger, at han og ekskæresten har det godt sammen, og at skilsmissen overhovedet ikke har været forbundet med drama af nogen art.

- Kærligheden klingede bare af, men vi har haft ti sindssygt gode år, og Anita har givet mig så megen ro i sjælen, som har været rigtigt godt for mig. Jeg håber så også, at der er gået noget den anden vej, tilføjer han.

Parret købte landejendommen i 2011 for 3,5 millioner kroner, så salget var to millioner højere.

- Men så har vi brugt nogle millioner på at istandsætte det, så overskud er der ikke tale om. Så spekulant bliver jeg aldrig, men det er gået o-p-op. Ingen blev ruineret, og det tæller jo også, siger sangeren.

Michael Falch med datteren Mathilde, der netop er blevet mor. Foto: All Over Press Danske kendte Dansk sangerinde og komiker er blevet forældre

I stedet har Anita Olsen, der er familieterapeut, købt en lille hus i Nyborg, mens Michael Falch er flyttet i lejlighed på Frederiksberg for at være tættere på sine 'børn, børnebørn - og showbiz', som han forklarer det.

Mathilde og Michael Falch lever og ånder for musikken. Foto: All Over Danske kendte Mathilde Falch har besejret farlig sygdom