Kendt smykkedesigner: Indbakken bugner af tilbud

Smykkedesigneren Mai Manniche fandt sin drømmemand med hjælp fra Facebook - men han var gift. I dag bugner indbakken med beskeder fra andre, der gerne vil have en chance

Mai Manniche fik ikke sin drømmemand denne omgang. Men måske gemmer han sig blandt de mange nye beskeder hun har fået? Foto: Tariq Mikkel Khan
Mai Manniche fik ikke sin drømmemand denne omgang. Men måske gemmer han sig blandt de mange nye beskeder hun har fået? Foto: Tariq Mikkel Khan
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Her kommer en lille sød kærlighedshistorie fra mig – men jeg kan ikke lade være og tænker, Facebook kan hjælpe? Jeg møder sjældent nogle, hvor glimtet er der MED det samme – det gjorde jeg i søndags.

Sådan lød et Facebook-opslag fra 33-årige Mai Manniche i går. Og gevinst det fik hun - men bare ikke den hun havde håbet på.

Kendt smykkedesigner mødte drømmemanden: Nu efterlyser hun ham på Facebook

- Vi bruger jo Facebook til alt fra madopskrifter til politik, og så tænkte jeg, kærlighed det kan vi da alle sammen forholde os til. Måske nogen ville synes, at det er lidt grænseoverskridende. Og det er da også, men jeg er ligeglad. Jeg ville hellere finde ham, i stedet for at tænke 'hvad nu hvis?', fortæller hun i Radio SLR torsdag eftermiddag og fortsætter:

- Men han var så gift og havde børn, men så fandt jeg jo ud af det.

Smykkedesigner ledte efter kærligheden på Facebook: Nu har hun fået svar

I stedet er hun blevet beriget med bunkevis af beskeder fra andre mænd, der både tilbyder regnjakker, gummistøvler og enkelte er endda klar til at udgive sig for at være læge, hvis det er det hun gerne vil have.

- Ved nogen af beskederne tænker jeg da 'han er da meget sød' eller 'det var da meget sjovt', fortæller hun i radioen.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun allerede har fået  over 50 beskeder fra søde mænd, der gerne vil lære smykkedesigneren bedre at kende.

- Der er helt sikkert nogen i blandt som jeg synes stikker ud. For det er noget andet, når man skriver en besked i stedet for at sende et halvnøgent billede. For hvad har man af gode og dårlige jokes?, siger hun til Ekstra Bladet.

Mai Manniche glæder sig til at få læst alle beskederne igennem og tage kontakt til dem hun synes stikker ud - for dem er der bestemt nogle stykker af.

- Det er virkelig nogen, hvor jeg tænker, det kunne godt være. Men jeg har haft så travlt, at jeg ikke har fået læst dem alle endnu, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Mai har været single i et par år og er klar til at finde drømmemanden, selvom det ikke er noget, der fylder i hendes tanker hver dag.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+