Kendt tv-babe udsat for seksuelt overgreb

Joy K. Petersen kendt fra programmerne 'Singleliv' og 'Mig og min mor' blev på gaden overgramset af ukendt mand midt om natten 

Sådan så Joy ud på et billede, der blev taget kun få timer før, hun blev forulemtet af en ukendt mand midt om natten.(Foto: privatfoto)
Sådan så Joy ud på et billede, der blev taget kun få timer før, hun blev forulemtet af en ukendt mand midt om natten.(Foto: privatfoto)
Følg Danske kendte

- Det er med tårer i øjnene at jeg skriver dette indlæg. I går da jeg var på vej hjem fra byen, gik jeg og græd, grundet nogle ting jeg ikke vil komme nærmere ind på. Jeg går langs Borgergade og græder, klokken er omkring 04.30-05.

- Der kommer pludselig en skaldet mand hen og spørger om jeg er okay, jeg græder og siger, jeg bare skal hjem. Han står af sin cykel og går ved siden af mig over lyskrydset, han begynder at prøve at få sin hånd ned i mine bukser bagfra. Jeg går væk og siger, at det der har jeg ikke lyst til. Han kigger og siger, at han mente jeg havde brug for omsorg.

Numse-Joy laver senge-selfies

Sådan skriver Joy K. Petersen, kendt fra programmerne 'Singleliv' og 'Mig og min mor' og '4 stjerners middag' på sin blog den 1. februar under overskriften: At få overskredet sine grænser på vej hjem fra byen.

(artiklen fortsætter under billedet)

Joy ses her på et billede fra tv-programmet 'Mig og min mor'.(Foto: Privatfoto)
Joy ses her på et billede fra tv-programmet 'Mig og min mor'.(Foto: Privatfoto)

Numse-Joy vil være røv-model

Ringede efter politiet
Og hun fortsætter:

- Det var så grænseoverskridende, jeg gik hurtigt væk fra ham, imens han stod og kiggede efter mig. Jeg turde ikke gå op i min lejlighed, fordi jeg ville ikke have han skulle se hvor jeg boede. Jeg løb ned i min kælder, så langt ned jeg overhovedet kunne komme. Satte mig ind i et lille indhak og brød helt sammen imens jeg ringede til min mor. Jeg kunne bare ikke stoppe med at græde, skriver Joy, der efterfølgende ringede til politiet.

Ifølge Joy K. Petersen kom der hurtigt to patruljevogne til stedet, der straks begyndte at lede efter manden ud fra Joys signalement: Han var skaldet. Han var iført en sort anorak-agtig jakke. Og han kørte på en dame racercykel.

Som afslutning på sit indlæg om den forfærdelige oplevelse skriver Joy:

- Jeg ligger stadig og græder og føler mig så forulempet. Man skal virkelig passe på når man som pige går alene hjem fra byen.

Singleliv-Joy: Jeg blev overfaldet på toilettet

Trøstet af mor og kæresten
Til Ekstra Bladet uddybet Joy K. Petersen, at politiet endnu ikke har fundet frem til den mand, der forulempede hende midt om natten.

- De har anholdt en enkelt person. Men det var ikke ham. Det var en anholdelse, der skete i forbindelse med noget tumult i gården ved siden af.

Joy  fortæller i øvrigt, at det billede, som er øverst i artiklen, blev taget et par timer før den forfærdelige oplevelse.

- Jeg var så glad lige der. Havde ingen ide om hvad der skulle ske et par timer efter.. Jeg har det meget bedre idag. Jeg har talt meget med især min mor og min kæreste om det. Min mor var den eneste, jeg kunne få fat på, efter det var sket.. Hun var den første jeg ringede til..

Se også Joys blog her

TV-programmet 4 Stjernes Middag hos Joy K. Petersen. Her ses hun sammen med Mia Poulsen.(Foto: Jakob Mydtskov)
TV-programmet 4 Stjernes Middag hos Joy K. Petersen. Her ses hun sammen med Mia Poulsen.(Foto: Jakob Mydtskov)

 

 

Sådan præsenterer Joy sig på sin egen blog.(Foto: Joy's Blog)
Sådan præsenterer Joy sig på sin egen blog.(Foto: Joy's Blog)
 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde