Kendt tv-par sælger villa til overpris

Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt fik en kvart million mere for villaen i Gentofte, end de satte den til salg for

Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt har solgt huset i Gentofte.(Foto: Polfoto).
Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt har solgt huset i Gentofte.(Foto: Polfoto).

Tv-parret Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt har fået solgt deres villa på Snerlevej i Gentofte, erfarer Ekstra Bladet. Og det til en del mere, end hvad de satte den til salg for.

Villaen blev udbudt til 5,5 mio. kroner i april, men ifølge ejendomsmæglerfirmaet Geisler og Rønne, som stod for salget, var der så stor interesse for boligen, at en køber var villig til at betale mere for villaen.

Huset nåede kun at være på markedet i lidt over en uge, før det blev solgt for 5.751.000 kroner, fremgår det af boligsiden Boliga.

Det er en kvart million mere, end hvad huset oprindeligt blev udbudt til.

Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt har sat huset i Gentofte til salg.(Foto: Polfoto). Danske kendte Tv-par sætter huset til salg

God investering
Det 145 kvadratmeter store hus med 52 kvadratmeter kælder købte Cecilie Beck tilbage i 2006, da hun stadig var sammen med sin eksmand.

Dengang gav hun 4.125.000 kroner for villaen.

I 2007 meddelte tv-værten, at hun og eksmanden gik fra hinanden, og året efter blev der ifølge tingbogsattesten lavet en bodelingsoverenskomst, hvor Cecilie Beck købte huset for 3.750.000 kroner.

Dermed ser tv-værten ud til at have tjent kassen på salget af villaen.

Det er ikke alle kendispar, der mærker konsekvenser af flirten på arbejdet. (Foto: Polfoto) Underholdning Kærlighed på jobbet: Her går den - her går den ikke

Har boet der længe nok
Rasmus Tantholdt nåede at bo i huset sammen med Cecilie Beck i omkring syv år. I april fortalte han til Ekstra Bladet, hvorfor parret havde sat huset til salg:

- Det har vi gjort, fordi vi synes, at vi trænger til at flytte et andet sted hen. Nu har vi boet her længe nok, sagde han.

Hvor parret skal bo efter salget af villaen, kunne han dengang ikke sige noget om.

- Nu skal huset lige sælges først. Jeg kan bekræfte, at det er sat til salg, men hvor vi lige skal hen og i hvad - om det er en lejlighed eller et hus - det ved jeg simpelthen ikke, lød det.

Ekstra Bladet har tirsdag været i kontakt med Rasmus Tantholdt. Han fortæller, at parret ikke ønsker at kommentere salget.