Kendt TV2-vært efter dødsfald: Jeg har først slettet telefonnummeret nu

TV2-vært Michèle Bellaiche mistede sin mor Lissy Bellaiche på 77 år for næsten tre måneder siden. Bellaiche er stadig påvirket af dødsfaldet og har først slettet morens telefonnummer nu

Michèle Bellaiche (til venstre) savner sin mor, specielt i denne tid. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Michèle Bellaiche (til venstre) savner sin mor, specielt i denne tid. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Michèle Bellaiche er stadig mærket efter sin mor Lissy Bellaiches død 5. marts 2018.

Den 46-årige tv-vært fortæller til Ekstra Bladet, at hun først har slettet morens nummer nu.

- Jeg tror aldrig, at man bliver for gammel til at savne den mor, som er der uanset hvad. Det er faktisk først nu, at jeg har slettet hendes telefonnummer under favoritter på min mobil. Det er så mærkeligt, at det nummer ikke skal stå der mere, siger Michèle Bellaiche.

Bellaiche er specielt påvirket i denne tid, da hun i øjeblikket har kastet sig ud i et nyt projekt. Hun skal være direktør i foredragsvirksomheden LivePeople.

- Jeg savner hende hele tiden. Når der sker store ting i mit liv, som der gør lige nu, så er det virkelig mærkeligt, at jeg ikke kan ringe til hende, eller hun ikke ringer. Hun har bakket mig op i alt. Min mors død påvirker mig. Det er jo ikke mere end tre måneder siden, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet.

Kendt TV2-vært afslører nyt job: - Jeg har selv haft behov for det

- Det er jo så stilfuldt, som noget kan være, siger Michèle Bellaiche om Lissy Bellaiches død under 'Oscar'-uddelingen. Foto: Anthon Unger
- Det er jo så stilfuldt, som noget kan være, siger Michèle Bellaiche om Lissy Bellaiches død under 'Oscar'-uddelingen. Foto: Anthon Unger

Giver mening
Lissy Bellaiche døde samme dag, som Michèle Bellaiche var vært på Oscar-showet på TV2. Når tv-værten tænker over det, undrer hun sig ikke over, hvorfor hun netop gik bort denne dag. Lissy Bellaiche var en af filmbranchens mest erfarne.

- Det var ikke overraskende, at hun døde, da hun var uhelbredeligt syg (kræft red.), men døden kommer altid bag på én. Jeg havde dog en fornemmelse af, at det ikke lige ville ske denne aften. Når jeg ser det i retrospektiv, så skulle en kvinde, der har kæmpet så meget og elsket film, selvfølgelig dø på Oscar-natten. Det er jo så stilfuldt, som noget kan være, siger hun.

I øjeblikket efter var det dog vanskeligt.

- Det var svært at forstå, da jeg stod der i Oscar-tøj. Det var ikke så nemt, siger Bellaiche.

Den tidligere 'Go' aften Danmark'-vært fortæller, at hun savner sin mors gåpåmod. Morens måde at være på har også inspireret Bellaiche til at kaste sig ud i noget nyt.

- Jeg har arvet noget af det her engagement og drive, som min mor havde, og det savner jeg. Hun var også bange for ting, men så gjorde hun det også. Så det her nye projekt er også for mor, fordi nu prøver jeg det, siger hun.

Michèle Bellaiches hårde år: Misbrug og kræft hos mine nærmeste

En stor kvinde i dansk film er død