Kendte fejrede tv-vært med våd polterabend

Lisbeth Østergaards nærmeste venner overraskede den gifteklare tv-værtinde med vandski og frokost

(Foto: Jakob Jørgensen).
(Foto: Jakob Jørgensen).

I stedet for at falde på knæ og trække en æske op fra inderlommen med en ring i friede Ralf Christensen på en noget anderledes måde til tv-værten Lisbeth Østergaard.

På en frisktusset tatovering med ordene "Marry me Lizzy?" (gift dig med mig, Lizzy, red.) friede Ralf Christensen til sit hjertes udkårne sidste sommer, og snart bimler bryllupsklokkerne.

Det er tilsyneladende ved at være lige oppe over, for lørdag holdt Østergaards nærmeste polterabend for den 35-årige tv-vært.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen bliver naboer til nogen af deres bedste venner. (Foto: Mogens Flindt) Underholdning Lisbeth Østergaard: Derfor sælger vi lejligheden

Den vordende brud blev overrasket på scenen som ambassadør for Parkinsonforeningen og blev taget en tur ud på boardversionen af vandski og efterfølgende frokost.

Med på vandet og til bords for at fejre Østergaards sidste dage som ugift var blandt andre radioværten Le Gammeltoft og den tidligere tv-vært Camilla Miehe-Renard, viser flere videoer og billeder på Instagram under hashtagget "Lizzers polter".

Lisbeth Østergaard afslører, at hun skal arbejde på TV3. (Foto: Mogens Flindt) TV Lisbeth Østergaard på TV3

Også den professionelle "Vild med dans"-veteran Thomas Evers Poulsen dukkede op og stod i spidsen for aftenens grill.

Det forestående ægteskab bliver i øvrigt Østergaards andet. Fra 2011 til 2013 var hun gift med soldaten Marc Fraenkel. Samme år som skilsmissen stod hun senere frem med Ralf Christensen under armen, og i marts 2015 fik de sønnen Viggo.

Lisbeth Østergaard har de seneste år været ansat som vært på "Go' Morgen Danmark", men har skiftet job til TV3, hvor hun kan ses fra efteråret.

Se videoerne her og her.