Kendte mødre: Sådan var det at føde

Nogle vil gerne prøve det igen, andre siger nej tak - hør bl.a. Mascha Vang og Jackie Navarro fortælle om deres fødsler

- Det er ikke noget, jeg har lyst til at prøve igen.

- Det er ligesom at blive skåret i små stykker.

Sådan lyder bare nogle af reaktionerne, da vi spurgte kendis-mødrene Mascha Vang, Jackie Navarro, Saseline Sørensen og Szhirley om deres fødsler.

Saseline kan gense Pharell Williams på årets Roskilde Festival. (Foto: Klaus Bo Christensen) Danske kendte Megastjerne bejlede til Saseline Sørensen

Flere kendte mødre var samlet til baby-eventet 'More Mini', hvor børnene var med, og hvor der blev minglet og fremvist forskellige nye baby- og børneprodukter.

Det var dog ikke alle, der havde haft en så modbydelig oplevelse med at føde, at de ikke ville gå igennem det igen. Sangerinden Szhirley fortæller, at hun gerne ville opleve det igen.

- Hvis jeg kunne, så ville jeg gerne føde en gang til, siger hun.

Mascha Vang og Andreas Bo fortalte i oktober, at de var gået fra hinanden. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Mascha Vang: Andreas Bo kommer stadig og leger

For Saseline Sørensen er det dog ligefør, at det ikke var selve fødslen, der var det værste.

- Der er nogle kvinder, der bare bærer en graviditet helt fantastisk. Også er der kvinder som mig. Typen, der har mange gener med opkastninger, lugt og hormoner, der går amok. Jeg synes ikke, at det er vildt fedt at være gravid, siger Saseline.

TV3-reality Irina afslører: Allerede klar til barn nummer to

Hør Mascha, Saseline, Szhirley og Jackie fortælle om deres fødsler i klippet over artiklen!