KENDTE STEMMER: Derfor stemmer Joan Divine på...

Playboy-modellen har taget stilling til, hvor hendes kryds skal sættes til valget

Joan Divine skal på forsiden af Playboy Venezuela (Foto: Samsoephotography)
Joan Divine skal på forsiden af Playboy Venezuela (Foto: Samsoephotography)

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

Joan Divine skal på forsiden af Playboy Venezuela (Foto: Samsoephotography) Underholdning Efter 64 gange som Side 9-pige: Nu på forsiden af Playboy

Hun har været Side 9-pige 64 gange og i denne måned pryder Joan Divine forsiden af Playboy Venezuela.

Men ud af over se ufattelig godt ud med intet eller meget lidt tøj på, er hun også selvstændig og arbejder blandt andet som fotograf.

Joan Divines fotostudie gik til i storbranden i Gentofte i aftes. (Foto: All Over) Danske kendte Joan Divines fotostudie ædt af flammer: Alt er væk

Derfor er Joan Divine ikke i tvivl om, hvor hendes kryds skal sættes, når hun skal i stemmeboksen den 18. juni til et af de mest spænende folketingsvalg i mange mange år.

- Jeg stemmer på Venstre, siger Joan Divine til Ekstra Bladet.

Pernille Nygaard stemte ikke ved sidste valg, men i år vil hun helt sikkert gå ned og sætte sit kryds. (Foto: TV3) Danske kendte Derfor stemmer Paradise-Pernille på...

- Har du altid gjort det?

- Ja, det har jeg faktisk. Jeg kommer godt nok ud af en mere socialdemokratisk familie, men jeg har altså altid stemt Venstre, fortæller hun.

- Hvordan kan det være?

- Jeg synes bare, at deres holdninger passer bedre med mine. Og hvis jeg boede omkring Herning-egnen ville jeg helt sikkert stemme på Kristian Jensen.

- Vil du stemme personlig, nu hvor du ikke kan stemme på ham?

- Nej, jeg tror, at det bliver partiet, der får min stemme, siger Joan Divine, der også har overvejet alternativer til Venstre.

(Foto: Anthon Unger) Danske kendte Derfor stemmer Gustav på...

- Jeg har faktisk overvejet Liberal Alliance. Men det er stadig et ret nyt parti, så jeg tør ikke stemme på dem endnu. Måske næste gang, der er valg, siger hun.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.