Kesslers kone om trist bryllupsrejse: Pludselig aborterede jeg

Mikkel Kesslers kone, Lea Hvidt, deler meget personlig oplysning på sin blog

Lea Hvidt ønsker at være med til at bryde tabuet omkring abort. Foto: Jonas Olufson
Lea Hvidt ønsker at være med til at bryde tabuet omkring abort. Foto: Jonas Olufson

Mikkel Kessler og Lea Hvidt blev gift i sommer og rejste efterfølgende på bryllupsrejse.

Men midt under de ellers lykkelige hvedebrødsdage var parret desværre nødt til at forholde sig til en særdeles trist overraskelse. Det fortæller Lea Hvidt i et indlæg på sin blog.

- Vi var glade men lykken var kort, for på vores bryllupsrejse - af alle tidspunkter - aborterede jeg pludselig midt i det hele. Jeg var i dialog med min jordemoder og læge på vores rejse, og naturen fandt denne gang sin egen vej, og trods alt, gik det som modernatur nu engang imellem vælger det, og når det nu skulle være, gik det hele af sig selv, jeg vil ikke sige smertefrit, for det er det ikke, men uden yderligere komplikationer, skriver hun.

Kessler-klanen udvides: Ny bokse-baby på vej

Hun fortæller, at hun har valgt at dele den private oplysning, fordi hun mener, at det er vigtigt at tale åbent og ærligt om også de svære ting i livet, så andre i lignende situationer ikke føler sig alene og måske kan bruge hendes erfaringer.

Mikkel kessler og Lea Hvidt står sammen i medgang og modgang. Foto: Thomas Sjørup
Mikkel kessler og Lea Hvidt står sammen i medgang og modgang. Foto: Thomas Sjørup
 

Det er ikke første gang, Lea Hvidt har oplevet komplikationer i forbindelse med en graviditet.

Hun har tidligere fortalt om to foregående ufrivillige aborter, hun har gennemgået, og i den forbindelse opdagede hun, hvor vigtigt det var, at hun lige netop her brugte sin stemme som offentlig person for at hjælpe med at bryde et tabu.

Mikkel og Lea har sammen børnene Romeo og Rosa Lia, der var brudebørn, da Mikkel og Lea Hvidt Kessler i august blev gift ved et storstilet bryllup i Italien.

Ekstra Bladet har talt med Lea Hvidt, der oplyser at hun ikke har yderligere at tilføje end det, der kan læses i hendes blogindlæg.