Kevin Magnussen med i ny Disneyfilm

Den danske Formel 1-kører har andre talenter end at træde hårdt på speederen

Se traileren til filmen her

Den 31. august har den tredje film om racerbilen Lynet McQueen premiere i de danske biografer.

Disney, der står bag 'Biler 3' har gjort lidt af et scoop, da de skulle finde skuespillere og kendisser til at lægge stemmer til den danske version af filmen.

Trods en tætpakket løbskalender har de fået Formel 1-køreren Kevin Magnussen til at gå i studiet og lægge stemme til en racer, der er blevet opkaldt efter ham til lejligheden.

Haas-boss bebuder ændringer: Her kan Kevin forvente godt nyt

- Vi er meget stolte af at have Kevin Magnussen med i den danske version af 'Biler 3'! Vi synes, at det er et perfekt match at have vores danske Formel 1-kører med i filmen, og har endda også ændret navnet på bilen fra Danny Swervez til det mere passende navn Kevin Zigzag, siger Lars Høngaard, der er marketingchef i The Walt Disney Company Nordic.

Kevin og Kevin. Foto: Pr-foto
Kevin og Kevin. Foto: Pr-foto
 

Det er en ret lille rolle, som 24-årige Magnussen har i filmen, og det er han faktisk halvtræt af, fortæller Lars Thiesgaard, der er dubbinginstruktør på 'Biler 3'.

- Kevin var meget glad for at skulle lægge stemme til, og da vi først havde taget replikkerne et par gange, var der den rigtige 'feeling' i dem. Han var faktisk lidt ærgerlig over, at der ikke var flere replikker til ham. Især replikken 'Navnet er Kevin, bro!' var vi meget glade for, siger Lars Thiesgaard.

Stærkere end nogensinde: Derfor bliver Kevins efterår en succes

I det hele taget har Disney i Danmark lavet flere fine og finurlige stemme-match i den nye film om den lille røde racerbil.

Le Mans-legenden Tom Kristensen lægger igen stemme til Kongen, Nicolas Kiesa til bilen Hamilton og Jason Watt giver Ræson Rat dansk liv. Der er også blevet plads til de unge racertalenter Nikolaj Møller Madsen, Mikkel Mac og Jacob Mathiesen i 'Biler 3'.

Det er også vaskeægte tv-reportere med forstand på race og biler, der lægger stemmer til filmens journalister. Claus Borre er Claes Bremses stemme, og TV3s faste Formel 1-reporter Luna Christofi lægger stemme til bilen Luna Mikrofoni.

Det er igen David Owe, der er Lynet McQueens danske stemme.

Kevin Magnussen er i øvrigt tilbage i sit rette element i denne weekend, hvor Formel 1-sommerferien er slut. Haas-raceren med Magnussen bag rattet kører søndag løb på Spa-banen i Belgien.

'Navnet er Kevin, bro!', siger Kevin Magnussen blandt andet i 'Biler 3'. Foto: Pr-foto
'Navnet er Kevin, bro!', siger Kevin Magnussen blandt andet i 'Biler 3'. Foto: Pr-foto
 

 

 

Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv