Kiloene rasler af 'X Factor'-Morten

Den ydmyge unge mand fra Odder har gang i en succesfuld livstilsændring

Gense Mortens reaktion, da han vandt årets X Factor

26-årige Morten Nørgaard chokerede både dommere og bookmakere, da han tidligere på året vandt ’X Factor’.

Allerede dengang var det en væsentligt tyndere udgave af den venlige østjyde, der stod på scenen.

Håbløs: Historisk fiasko for Morten

I et interview med Ekstra Bladet fortalte Morten Nørgaard således, at han fra den første audition til det første liveshow havde tabt sig imponerende 14 kilo ved hjælp af en ændret kost og masser af motion.

Morten Nørgaard, da han forsøgte at imponere dommerne til sin audition. Siden har han tabt sig imponerende 19 kilo. Foto: DR
Morten Nørgaard, da han forsøgte at imponere dommerne til sin audition. Siden har han tabt sig imponerende 19 kilo. Foto: DR
 

Under ’X Factor’ forsøgte han at holde vægten ved at spise sundt, men motion var der ikke meget tid til. Alligevel er kiloene fortsat med at rasle af manden fra Odder.

Sådan gjorde vi: 14 kendte, der smed bunkevis af kilo

- Nu har jeg tid til at træne igen. Jeg var på vægten efter ’X Factor’, og jeg har tabt 19 kilo siden min audition. Jeg har nok tabt fem eller seks kilo, imens vi lavede liveshows, så det er da meget godt, siger han, da Ekstra Bladet får ham i røret.

Morten på scenen under generalprøven forud for finalen. Foto: Mogens Flindt
Morten på scenen under generalprøven forud for finalen. Foto: Mogens Flindt
 

Og de færre kilo kan mærkes. For tiden optræder han rundt omkring i landet sammen med andre ’X Factor’-deltagere, hvor han synger sin vindersang. Der er også tid til solokoncerter, hvor han synger nogle af de covernumre, han optrådte med i tv-programmet. Og her spiller det store vægttab positivt ind.

- Det er dejligt, at der er lidt mindre at slæbe rundt på, for det giver selvfølgelig selvtillid og gåpåmod. Men jeg vil gerne tabe mere, det skal bare være fedt og ikke muskler, jeg taber, siger den overraskende ’X Factor’-vinder.

Træn med Kira: Sådan tabte Morten otte kilo rent fedt